Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Мысли и мечты (укр.м)

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

І знову воно. Почуття, коли подумки ти літаєш поміж рожевих хмаринок, що підозріло нагадують солодку вату. Почуття, що примушує тебе посміхатись навіть коли ти дивишся на смердючу тараньку. Почуття, що не дає тобі заснути й проснутись без однієї нав"язливої думки. Почуття, що не дозволяє просто зайти в контакт, а ще й примушує обов"язково глянути хто ж там онлайн. Почуття вічного очікування. Здається, душа зачаїлась десь там у п"ятках і лише легенько вібрує при почутих декількох звуках твого імені. Не уявляю, що станеться, коли я побачу тебе. Душа або залізе в мізинець, або ж примусить це нещасне тіло кинутись на тебе. Молись, щоб я тебе не скоро побачила. Дай мені насолодитись муками очікування й мріями про тебе. Дай мені трохи постраждати. Тільки не довго... О, благаю, не примушуй мене страждати довго. Лише трішки. Щоб додати солоду і гостроти... Усе це так нагадує кулінарію.
by Marta Bereza

Отредактировано Berezka (2010-09-03 18:21:47)

0

2

Кінець літа. Я змінилась. Я вже не та. А що зі мною? Стала розумнішою, чи просто перестала вірити в любов? Хоча, це одне й те саме. Реалізм - ось в чому фішка. Мрії - вже не модно в цьому сезоні. Тепер треба сприймати життя, як воно є. Виживеш після цього - вважай герой. А герої відразу стають "своїми" у цьому фільмі. Хоч ні, не фільмі, а скоріше реаліті-шоу. "Дом2" і той так не запудрює мозгів, як оце все. Покажіть но режисера, я плюну йому під ноги. Бо де ділась та "я", що любила рожеві окуляри? Зараз все зникло... Окуляри, правда, лишились...Але немає сили волі, щоб простягнути руку й дотягнутись до них. Потрібна підтримка. А натомість лише розчарування. Нічого, колись доплюну режисеру під ноги, забю на все, одіну окуляри і уявлю, що я Скарлет О"Гара. Це у мому стилі. Мріяти. І бути сильною. Бо ж завтра буде новий день.
by Marta Bereza

0

3

Розум і серце кричать про різне. А я? А як же я? Я просто розриваюсь! Та ще й душа... Вибухає кожної секунди. З кожною новою думкою про тебе. Про твою усмішку. Твій голос. Твій запах. Про твої сильні й ніжні руки... Байдужі поцілунки. Адже байдужі... Ні, розум ще не любить. Та й як може любити, ящо не вірить у Любов? Любов. Останнє, у що варто повірити. Про неї забагато говорять. У Любові, здається, зіркова хвороба... Адже вона завжди така пихата, зневажливо сміється над тобою, дивиться зверху вниз. А ти їй поклоняєшся. Бо ти ніщо, коли Любов поряд. Але це усе омана..! Що вона?! Вона як наркотик! Пробуджує щасливі почуття, примушує радіти, сміятись і піднімати очі до сонця! А потім...усе проходить. Тіло змучене і гасне на очах... Усе, що може допомогти - знову Любов.
Тому я й чекаю тебе. Чекаю і шукаю твої очі серед натовпу завжди. Дарма, що знаю - це зайве. Ти сам завжди приходиш, так красиво й владно, і сам завжди знаходиш мене. Або когось іншого. Не важливо. І мому розуму байдуже... А серце мовчить. Просто не може нічого сказати. Завжди мовчить, коли ти поряд. Радіє лише душа. Нема потреби вибухати. ТИ поряд. Поряд... Але так далеко.
by Marta Bereza

0

4

я пишу на украинском, и не знаю стоят ли мои "мемуары" внимания вообще...но...оценивайте сами...  :blush:

0