Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Тобі

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Просто добре, як згадаю :)
Пам’ять пестить образ твій.
Я до шрамів прикладаю
Листя, що спадало з мрій.
Хай босоніж на світанку
Пробіжить, допоки сплю,
Мрія першого кохання –
Димка білого вогню.
Хай мине багато років,
Прокидаючись, збагну,
Що не все втрача свідомість:
Твій малюнок не згублю.
Я довірю сили морю.
Доля – мій товариш, друг.
Я до хвиль і бризк говорю,
Напуваю світлом з рук.
Най пройде багато часу,
Щастя дітям розповім:
Як босоніж на світанку
Ти пробіг життям моїм :))

0

2

Щось він надто позитивний у тебе вийшов)))  cl

0

3

Димкою українці називають товсту бавовняну тканину, зрідка - самогон блідо-молочного кольору. А те, що у росіян "дымка", в украънцыв - серпанок. Ну і з римами плутанина. А художньо вірш симпатичний.  rose

0

4

АлексПистолет правильно говорит...даже очень слишком...Где-то изучали язык? В смысле грамматику, а далее построение стихов и т.д.???

0

5

Я окончил филологический факультет (украинское отделение). Там и изучал всё, что нужно для литератора. А также скупал у букинистов японскую, китайскую, европейскую, латиноамериканскую, африканскую поэзию (в переводах, конечно) и запоем читал. Чтобы достичь чего-то в любом деле, надо изучить всё, что создано предшественниками.

0

6

Відповіді всім:
2 caЯЯioN: а він і мав бути позитивним, бо мовиться про світлу згадку, про кохання, яке назавжди залишиться в серці... А в цьому з часом все росте моє переконання :)

2 AleksGun: знову дякую за корисні поради)) Можливо, в мене поганий словник... але перед тим, як використати це слово, я перевірила його наявність у словнику. Ніби є таке... (словник російсько-український і навпаки). Щодо рим... це Ви про "часу-світанку"?

2 Илья_Ост: нам усім насправді варто вчитися, якщо хочемо вдосконалюватися ))

Усім дякую за коментарі

PS до речі, звідки ви смайлики берете?

0

7

Пестливо, дуже жіноче. Добре.

0

8

:) бувають моменти, коли вже думаєш, що почуття пішли... що їх не лишилось і можеш видихнути все повітря, яке не ставало сміливості видихнути раніше... Думаєш, що ось він - Спокій! І потім згадуєш... ...
...
згадуєш...

і стає надзвичайно тепло і приємно :) І знову те саме Кохання наповнює все, і не можеш стримати радості

Ось тому цей вірш і вийшов надзвичайно позитивним, ніжним і теплим :)

Бажаю усім вам побільше таких моментів, коли є про що згадати, і щоб менше було людей, про яких залишилось можливим тільки згадувати :)

Кохання - найсвітліше, що дається нам Життям

0

9

Хороший и добрый стих, а если АЛган будет умничать, мы его женскими силами выгоним с форума :)
Чуть про Изю не забыла))) и его за компанию.Так, на всякий случай:)

Отредактировано Alice Woo (2008-01-21 23:34:29)

0

10

Только никого выгонять не надо... Они хорошие... и полезные советы дают. Вот. А уже дело каждого лично прислушиваться к ним или нет. Мне большинство показалось дельным и после исправления стихи вроде стали лучше))

Приятно, что получилось передать эмоции :)

Всем комментирующим *rose*

+1

11

Вспомни всё что раньше было,
Как рождался новый  день.
Тот как ты тогда любила,
Как искала его тень.
Как дрожало сердце, руки.
Крылья света за спиной.
Как встречала миг разлуки,
Грустной шла сама домой.
Всё прошло, но часть осталась
Лучших дней в твоей груди.
До рассвета, Света, малость,
Светлый мир ждёт впереди…

Замечательный образный стих!

«Я до шрамів прикладаю
Листя, що спадало з мрій.» - в этих двух строчках заключена история тысячи переживаний и судеб,
это ведь правда. Когда исчезает любовь, мы лечимся воспоминаниями и невозвратимыми снами, и только ими.

Спасибо Вам, Светлана, за такой стих!

+1