Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Встречи с журналом "Стена" » Персональна виставка фотографій Андрія Недзельницького. Дебют 7.11.09.

Персональна виставка фотографій Андрія Недзельницького. Дебют 7.11.09.

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fEhggLzNQVk[/youtube]

7 листопада 2009 року під егідою Молодіжного журналу "Стіна" пройшла перезентація і відкриття Першої персональної виставки  Андрія Недзельницького, більше відомого на форумі як blacksun2000

Фоторепортаж з цієї події дивіться тут, а також у інших темах цієї рубрики)

+1

2

Дивимось далі)

+1

3

Ми бажаємо Андрію творчого натхнення і успіхів, ну а в свою чергу обіцяємо підтримувати його талант)
Дякуємо усім нашим форумчанам, що прийшли підтримати Андрія!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

4

)))))))

0

5

Спасибо за  репортаж! завтра зайду снимать выставку - занесу свою подборку:)

+1

6

Я в шоці. як класно! Андрію, вітаю Вас і успіху. Молодці і слава Стіні!
А blacksun2000  хочу побажати аби він і надалі радував і смішив людей своїми спостереженнями і не зважав на  мої іноді не дуже добрі коменти))) Успіху! І привіт з Тернополя! дякую за таке свято, немов сама з вами побула)

0

7

вот еще догуляли и вот только что вернулся.

0

8

blacksun2000 написал(а):

вот еще догуляли и вот только что вернулся.

А фото будуть?

0

9

завтра здам всі фото редактору (з виставочних) і буду знімати (в сенсі вже з стенду:)) - оскільки завтра останній день роботи) фотографії - а сама редакція вже відбере найцікавіші. взагалі думаю десь дещо сам викладу завтра ввечері - з неофіційної частини сьогодні.  хоча завтра зранку ще потрібно попрацювати ще над однією збіркою фото - завтра вже святково-трудові будні:)

0

10

:cool:  :flag: молодец

0

11

поздравляю!

0

12

Большое всем и огромное СПАСИБО!

0

13

Толковая выставка с правильным подходом и пониманием.
Удачи автору в его поисках и экспериментах.

0

14

Андрей, прими мои поздравления!

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Встречи с журналом "Стена" » Персональна виставка фотографій Андрія Недзельницького. Дебют 7.11.09.