Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Жизнь жителей форума (жизнь замечательных людей) » Запрошуємо на виставку Андрія Недзельницького (він же blacksun2000)

Запрошуємо на виставку Андрія Недзельницького (він же blacksun2000)

Сообщений 1 страница 24 из 24

1

Журнал „Стіна” представляє Хіт Сезону „Осінь 2009” Колекцію київських оголошень від фотографа Андрія Недзельницького в рамках Міжнародного книжкового ярмарку „Медвін”
протягом виставки на стенді журналу „Стіна”. Гумор і абсурд – все поєдналося в народних перлах, які помічає уважний погляд і об’єктив молодого фотографа. Анекдоти оточують нас всюди, головне – бачити. Дана виставка зможе розважити вас, підняти настрій... Логіка тут відсутня, лише родзинки київських вулиць і бізнесу. Не пропустіть!
Зустріч із фотографом відбудеться 7 листопада на стенді журналу „Стіна” о 12-00.

+1

2

ууууу... эт ещё доооооооооооооооооооолго... но, прийти поглазеть на блексановские шедевры очччч постараюсь)

0

3

УРА))) Приду, посмотрим)))

0

4

:yep:

0

5

Спасибо журналу СТЕНА!
и всем, кто придет меня по

я вообще прийду и с меня пиво и не только для всех! ну и на Медвине обязательно презентация Светланы Балагулы
Приглашаем на презентацию книг С. Балагулы и А. Спиридончевой

. а это всего две недели.
а поскольку на новой работаю работаю в стиле "от зари и до зари" то время вообще идет очень быстро:))).

+1

6

Классно! Весело нам всем будет на выставке!!! УРА!!!

0

7

Супер! :)

0

8

Все в Ваших руках, а мы с удовольствием сделаем все от нас зависящее, чтобы настоящий талант нашел своего читателя, зрителя, ценителя)

0

9

я уже представляю насколько весело!:) для меня это ОЧЕНЬ большая радость! если представить, сколько я к этому шел...

0

10

blacksun2000 написал(а):

для меня это ОЧЕНЬ большая радость! если представить, сколько я к этому шел...

Для меня это тоже большая радость!  :flag:

0

11

blacksun2000 написал(а):

я уже представляю насколько весело! для меня это ОЧЕНЬ большая радость! если представить, сколько я к этому шел

Щиро радію за вас! ваші роботи цікаві ви справжній мисливець, а ті, хто оцінить талант все одно рано чи пізно зявляються і допомагають. у мене теж є своя історія але про це не тут)
Обовязково прийду на вашу виставку!

0

12

Буду рад увидеть ВСЕХ!

0

13

молодец, Андрей!  :cool:

0

14

Огромное Спасибо! а сейчас я может немного уйду из темы и напомню лишь тогда когда закончу те вопросы, которые возложены на меня.
к вечеру понедельника. но если кто что предложит - отвечу сюда оперативно. Спасибо!

Отредактировано blacksun2000 (2009-10-22 10:15:04)

0

15

А на виставці розповідь про полювання буде?

0

16

OLENKA написал(а):

А на виставці розповідь про полювання буде?

взагалі, мені здається так - я скажу невеличкий вступ, про цю колекцію, як вона створювалась, найцікавіші експонати та особливості їх зйомки, (це макимум 10 хвилин - не хочу "грузить" )а потім  відповім на питання. і зрозуміло щось типу фуршету.

0

17

Поздравляю с выставкой!

0

18

:cool:

0

19

приду  :writing:
blacksun2000  :cool:

0

20

Я приехать не смогу финансово. Дорога в Киев дорогая  :'(  Я надеюсь хоть видео выложите?

0

21

Поздравляю :surprise:

0

22

да, видео будет :)

0

23

МЕРОПРИЯТИЯ ЖУРНАЛА «СТЕНА» НА ГЛАВНОЙ КНИЖНОЙ ВЫСТАВКЕ УКРАИНЫ!

5 - 8 ноября 2009
Киев, Физкультурная, 1, экспоцентр "Спортивный", м. Республиканский стадион
12-ая КИЕВСКАЯ МЕЖДУНАРОДНАЯ КНИЖНАЯ ЯРМАРКА
МЭДВИН: Книжный мир - 2009
Стенд молодежного журнала «Стена»

Журнал „Стіна” представляє Хіт Сезону „Осінь 2009” Колекцію київських оголошень від фотографа Андрія Недзельницького в рамках Міжнародного книжкового ярмарку „Медвін”
протягом виставки на стенді журналу „Стіна”. Гумор і абсурд – все поєдналося в народних перлах, які помічає уважний погляд і об’єктив молодого фотографа. Анекдоти оточують нас всюди, головне – бачити. Дана виставка зможе розважити вас, підняти настрій... Логіка тут відсутня, лише родзинки київських вулиць і бізнесу. Не пропустіть!
Зустріч із фотографом відбудеться 7 листопада на стенді журналу „Стіна” о 12-00.

Презентація книги віршів і прози Світлани Балагули „Оголена душа” (Проект Україна-Німеччина) на стенді журналу „Стіна”
„Оголена душа” – це більше аніж книга для любителів істинного слова. Це прекрасний твір, що надає силу для тих, хто любить життя і шукає в ньому сенс і мудрість. „Оголена душа” навчить Вас сприймати кожен день, як чудо.
В рамках презентації цікаві зустрічі з молодими митцями, журналістами і просто любителями справжнього слова. Дискусії, фуршет – все це і більше в рамках презентації книги Світлани Балагули „Оголена душа” в суботу, 7 листопада о 14-00 на стенді журналу „СТІНА”.

Презентація книги Антоніни Спірідончевої " Весна поетеса". Поезії Антоніни — двомовні. Іде сповідь серця одразу і українською, і російською. Вбачаю у цьому, висловлюючись по-сучасному, лише позитив. Бо не може одна мова заважати іншій. То — як два крила у птаха. Знаю, про що кажу, бо й сама віршую у такий самий спосіб. \Вікторія Івченко\
7 листопада о 15-00 на стенді журналу „СТІНА”.

В Контакте создана встреча на эти презентации. Присоединяйтесь ко встрече и приглашайте друзей! http://vkontakte.ru/events.php?act=s&gid=12672853

0

24

Andrey the best of EC ;)           :flag:           ПоздРавЛяем  :flag:    :flag:

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Жизнь жителей форума (жизнь замечательных людей) » Запрошуємо на виставку Андрія Недзельницького (він же blacksun2000)