Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

красный плен..

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

.......

+1

2

Подобається перша і друга.
(Але все ж таки цифрові шуми відволікають від композиції.)

0

3

А где здесь цифровые шумы? И что это вообще такое?

Понимаю, вопрос непрофессионала, но всё-таки.

0

4

Fanatart,eto razmutie ili kak? Ja toze poka terminov ne znajy,no 4yvstvyjy,4to re4 o neto4nostjax i lehkom razmutii,kotoroe zametno,esli posmotret na kontyru malenkix objektov..xotja neyverena..

0

5

нижняя- лучшая!

0

6

Просто божественно

0

7

spasibo :blush:

0

8

:flirt:  :cool:

0

9

Цифровий шум дуже виділяється на третій фотографії.
Це різнокольорова структура пікселів зображення.
Вона проявляється зазвичай на фотографіях знятих увечері або у приміщенні із високим числом ISO (залежить від типу матриці камери).

Конкретно: небо має не одноманітний плавний перехід кольорів, а містить набір цяток різного кольору у більш темних ділянках.
При фотозйомці його важкувато контролювати, але можна видалити за допомогою Фотошопу, або при пропорційному зменшенні зображення.
...http://ru.wikipedia.org/wiki/Цифровой_шум_изображения...

Отредактировано Fanatart (2009-08-10 22:26:55)

0

10

Ce ja tak koruhyvala y fotokameri,vukorustovyjy4u fynkcijy "osvewenie tenej".. Teper wykajy,de mozna photoshop ska4atu..ne poradute?

0

11

Шукайте на київських блогах.

0

12

Fanatart написал(а):

Цифровий шум дуже виділяється на третій фотографії.Це різнокольорова структура пікселів зображення.Вона проявляється зазвичай на фотографіях знятих увечері або у приміщенні із високим числом ISO (залежить від типу матриці камери).
            Конкретно: небо має не одноманітний плавний перехід кольорів, а містить набір цяток різного кольору у більш темних ділянках.

Не знаю. Мне всегда нравился резкий переход тонов.

0

13

2я и 3я - божественны......

0

14

INFERI написал(а):

Не знаю. Мне всегда нравился резкий переход тонов.

Vse dolzno vuhljadet "a-lja tak zadymano"...))) A y menja poly4ilos "a-lja ja owiblas"....

0