Після пісні Календар, яка символізувала повернення на сцену з сольним проектом Лесика, колишнього лідера легендарної рок-групи Форте, він до свят підготував наступну композицію – Загадай Бажання. Виконана в його особливій мелодійній манері, ця робота, як не дивно, народилася у музиканта ще влітку цього року, під час риболовлі, великим шанувальником якої є Лесик Сам.
«Влітку, наприкінці липня, сидів я на озері, ловив карасів з коропами, не клювало, я заплющив очі і до мене прийшла тема... Я згадав Новий Рік, засяяли свічечки і музична тема в мене вже склалася в голові. Наступного вечора я приїхав у студію, записав на «ла ла ла», а потім вже і слова народилися і вся пісня», - пригадує Лесик. Але від самого народження вона була безіменною. Автор ніяк не міг придумати, як назвати своє творіння і, чесно кажучи, не дуже цим переймався, аж поки на зйомках однієї з новорічних програм, де він виконував свою композицію, не постало питання: як титрувати трек?
Тоді-то Лесик і взяв для назви рядок зі слів, де йдеться про загадування бажань у новорічну ніч, і назвав пісню Загадай Бажання. Між іншим сам музикант теж вірить у цей ритуал і каже, що його новорічні забаганки збуваються: «Збуваються мої бажання. Наразі вони збуваються з періодичністю раз на пів року, але цього разу я маю серйозне бажання і чекаю на його плідне втілення, не дивлячись на складну економічну ситуацію в цілому світі».