Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Кочівники

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

Ми зустрілись з тобою банально… Зустрілись собі та й все… Ми були схожі і нам було весело разом… Ми розмовляли довго про все і ні про що… Як у всіх… банально… Я пам”ятаю твою барлогу з віконечком, яке нікуди не виходило. Воно відчинялося і впиралося в стіну іншого дому… Туди іноді залітали горобці, напевно, ризикуючи життям… Залітали, бо ти їх годував і вони тебе не боялися, вони тебе любили… Вікно, що виходило в двір, було на рівні асфальту… Мені це дуже подобалось… Ти лишав його відчиненим, бо коти, яких ти обожнював, заходили до тебе в гості через нього… Вони заходили і ласували тим, що ти залишив для них у кухні… Вони тебе всі любили…а я боялась… Боялась, бо було «Але»… Дуже важливе «Але»… Хоча так не хотілося б називати Його… Але Він вже був. Був, коли ми познайомились, був, коли ми здружились, був, коли я заплуталась… Заплуталась тому, що знала одну істину, істину, яку я для себе переглянула… Любити можна тільки одного!!!! Це вирок! Це вирок для мене, для тебе і для нього!!!! Я знаю, що це невірно… Але від того не легше.. Люби хоч трьох! Але обрати потрібного одного… Ти не вірив, що я залишусь з тобою… Точніше, ти не дозволяв собі вірити… ти боявся… Ми боялись, але йшли далі, обертаючись, зупиняючись, але йшли… Ти говорив про роздолі пасовища, де ми будемо жити удвох. Нікого немає – тільки ми… Ти пасеш коней (чому коней?), а я чекаю тебе у нашому шалаші, готую тобі вечерю і… посміхаюсь… Ти любив, коли я посміхалась… Я тобі видавалась кумедною… І в момент, коли я повинна була вирішити, я злякалась всього нового. Ти був кочівником у душі… Ти вільний! Я боялась дати собі волю і бути такою… Хоча я така… Але нажаль не в цьому житті… не в цьому… житті…

Монголія… Ми чабани… А точніше – ти… А я твоя жінка… Нас двоє… Але це поки що… Незабаром нас буде більше… Ти зараз «на роботі». Я прибираю наш гер*… Ми не залежимо від речей, тому їх так мало - саме необхідне для життя. Бо ми – кочівники… Я наливаю кумис (ось чому ти мріяв пасти коней…), ти його так любиш…

Запаморочилась голова… Здається, щось відбувається… Я помираю… От так, без попереджень, знаків, снів пророчих… Я помираю, а тебе поряд немає… Я помираю…Сумно… Сумно, що так швидко все закінчилось… Напевно в іншому житті… в іншому… житті…

Я не померла… Точніше я зникла з Раю… Так закінчився мій Рай, наш Рай… Знову прийшов час мені народитися на планеті Земля… Я зароджуюсь… Все спочатку… Можливо у цьому житті ми будемо разом… До самого кінця… Будемо пасти корів, чи то коней… Чи будемо плавати у морі.. Будемо піратами… То все одно… Головне, щоб у цьому житті вже…

Я скоро з”явлюсь у цьому світі… Де знаходитесь ви… Я про все забуду… Тільки б у цьому житті… Тільки б у цьому житті не боятися… Зараз мою пам”ять буде заблоковано… Але я все згадаю, як тільки прийде банальний роковий день… А він прийде… І зустрівши тебе – я все пригадаю… Можливо вже у цьому житті…
     У відповідь моїм надіям Хтось посміхнувся… До чого б це?...

*гер - вкриті войлочними кошмами юрти, в них живуть і літом, і зимою…

0

2

скачал. почитаю - напишу...  скоро

0

3

Жду... :brunet:

0

4

огромная протяженность звучит в "Кочівниках". я вам верю

0

5

Обрывочно, но  понравиось

0

6

Спасибо Вам ))  Действительно - обычно, банально... Так выглядит со стороны... А что было внутри этого всего....  ,.

0

7

Як в казці, коли принц казав принцесі:

І згадала тебе душа моя!!!!

0

8

Та ні... Все як у житті... Трохи приправлене, щоб таким важким не здавалося... :(

0

9

Очень красиво! Поэтичный рассказ1 спасибо за удовольствие!

0

10

rus    Приходите еще))))

0

11

"Любити можна тільки одного!!!! Це вирок!" - самое страшное, что люди часто ошибаются и путают настоящую любовь с простым желанием кого то любить... Любовь она слишком проста и сложна одновременно. Это всепрощение, понимание, готовность поделитться со всем миром и полное отсутствие эгоизма. Любовь - это жизнь ради жизни...это готовность отпустить по первому желанию и ждать, и жить дальше...

0

12

Да, если бы так все просто было... Любить - отпустить в любой момент...  А как отпустить и жить? Отпустить, то отпускаешь, а что с тобой будет, если есть потребность, необходимость  - видеть, слышать, чуувствоать, касаться человека? Такая необходимость жизненноважная...  Конкретного человека!!!! Это не так просто...

0

13

Наш человеческий эгоизм непобедим, но пытаться нужно, хотя часто это лишь тщетные попытки... Но время лечит, главное потерпеть

0

14

Мейби...

0

15

;)

0

16

Юлия написал(а):

Любити можна тільки одного!!!! Це вирок!

:rtfm:

0

17

Юлия написал(а):

Любити можна тільки одного!!!! Це вирок!

:rtfm: в одной из самых древних книг нам дали указ как жить, но не объяснили , увы того, как выбрать кого любить...

0

18

:swoon:  :O   А що, - ні? По правилам, традиціям і т.д. Тільки так... Чсе інше не вписується в нашу культуру, свтоспрйняття, релігію і моральні принципи... (чесно скажу - і слава Богу.... Не все потрібно те, чого нам хочеться....)

0