Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Коридор

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Відзеркалюючи, стіни здаються зовсім нереальними. Світло розходиться хрестом значно далі, ніж дозволяє ширина і висота коридору.
А зовсім недзеркальна стеля схожа на густі темні хмари.
Особисто мені це фото несе велику долю оптимізму на підсвідомому рівні, незважаючи на скупу палітру. Неначе життя!
З двох не вибрав :(
(зняв на мобілу, бо на камеру ще не розбагатів)

0

2

Мабуть все ж таки нижче фото є кращим.

0

3

мне оба нравятся.  :cool:

0

4

Дякую, що завітали!

0

5

Взагалі, саме в цих випадках низький динамічний діапазон дає чудовий результат. Мені подобається.
Доречі - нижні моделі UFO (8Мп)коштують 300-400 грн., що є співставним з ціною телефон+VGA камера...
А якщо з компактів вибирати, то думаю є сенс подивитись на модель Fuji100fd - сам про таку нову мрію,
-хоча мабуть придбаю...лише після дзеркалки.
Хочеш-не-хочеш а доведеться придбати і щось серйозне, хоч і несерйозне знімаю, точніше-публікую...

0

6

Дякую!

Та Ви справжній ПРОФІ!
Усе так зрозуміло пояснюєте. Кажу цілком серйозно: Ви б чудово змогли читати курси по фотосправі!
У моєму телефоні всього лише 3.2Мп, але я не жалкую, бо сам вибрав цей телефон для інтернету (як модем), для фото, ну і як, власне, мобільний телефон.

P.S.: у нестачі грошей є дуже мало плюсів, зате яких! Ну, наприклад, поки я зароблю на більш-менш гідну камеру, то можу практикуватись на ("...на кошках" :) ) простіших пристроях, здобувати досвід!

0

7

ну як на мене, то перша, але мены навпаки - оптимізмом зовсім не пахне(

0

8

Це така хитрість зображення: якщо подивитись здалеку і трошки увімкнути уяву ... :)  ,
то можна побачити "світло в кінці тунелю"; хреста, що світиться; чи навіть янгола, що також світиться, та так яскраво, що у порівнянні з ним
усе навкруг здається темним коридором.

:yep:

Дивлячись на один об'єкт, дві людини бачать зовсім різні речі.

Це як у анекдоті про двох хлопчиків-братів: один був оптиміст, а другий - песиміст.
На Новий Рік їх батьки вирішили виправити ситуацію, щоб нікого не образити. Отож і поклали під ялинку для песиміста дерев'яну конячку,
а для оптиміста купку кінського л...йна.
Вранці Нового Року дітки підбігли до ялинки шукати свої подарунки.
Песиміст, дістаючи дерев'яну коричневу конячку:
-- Ууу, дерев'яна конячка :(  , а я хотів живу; Ууу, коричнева, а я хотів сіру...
А хлопчик-оптиміст:
-- А в мене жива :)  , тільки вона втекла!!!

:D

Отредактировано blok-ivan (2008-06-10 21:09:32)

0

9

2 blok-ivan

Згоден, і тренуйтесь! Гарно. Я навіть не цураюсь навіть 0,3Мп іноді - коли фото смішне \або цікаве. Про 3,2 Мп (у телефоні саме;))-
поки що тільки мрію.
Згоден і в художній трактовці - фотограії дійсно оптимістині.

Я б назвав так(вибачте, люблю також і придумувати назви):

В  очікуванні Світла

**
або

Коридор Нескінченності

0

10

:cool:

Згоден, маючи mobile phone на 3.2 Мп, можна мріяти тільки про mobile phone на 5 Мп або ж цифрову камеру чи "дзеркало"

Назви придумувати - це добре: діалог автора з читачами (чи глядачами :) ).
Я навіть останню свою роботу в прозі не зміг назвати (у голові було чимало варіантів, але жодного не обрав),
сподіваючись на допомогу форумчан.

blacksun2000 написал(а):

В  очікуванні Світла
**
або
Коридор Нескінченності

Назви влучні обидві: це коридор в університеті, а я знімав, чекаючи на одного викладача, паралельно читаючи щось із білетів до іспиту.
Звичайно ж хвилювався дуже!

0

11

Мені подобається...супер!

0

12

Дякую!

0