Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

"Бісер"

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

"Бісер"

Сон розуму породжує чудовиськ,
Слабкість віри породжує зраду.

Доки я вірю у того, що постійно стоїть за моєю спиною, склавши крила, доти він допомагає, підказує, нашіптує на вухо, непомітно для всіх…

Живучи у свинарнику, я тримаю свій бісер у кишені. Моя оболонка вже просяклась їхнім духом і ззовні я здаюсь схожим на них, але я доклав чимало зусиль щоб створити цю видимість. Лише той, хто вміє читати по обличчю, зможе поглянути крізь вікна очей на мою душу, яка сховалась від світу у келії мого тіла.

Лиш інколи, щоб подратувати свиней, я кидаю по одній блискучій кульці зі своєї кишені, і тихенько радію з того як вони бісяться, бо бісер, щойно випавши з моїх рук, піском летить прямісінько їм у очі. Не в силах перебороти свою тваринну лінь, із заздрощів вони штовхаються і по-звірячому зиркають на мене.

Не знаючи, як себе зі мною поводити, щоб зачепити за живе, аби я попрохав тебе залишитись зі мною, ти говориш образливі для мене речі, підводячи до висновку, що я тварина, страшний звір.
Моя душа тихенько посміхається у своїй келії…
Не вірячи своїм словам, ти хочеш, щоб я в них повірив!
І що мені робити з такою істотою як ти? Співчуваю, що твоя буденна практика була направлена на свою свинячу насолоду, а не на пошуки виходу зі свинарника, тому ти не змогла зрозуміти усю абсурдність щоденного життя. Тобі ще доведеться зрозуміти (звісно, якщо тільки ти до того доростеш), що абсурд – це незрозумілий для людини закон, який ще доведеться засвоїти, як новий урок в школі.
Подумки я зубами відриваю шматки м’яса від твоїх рук, твого обличчя, доводячи реалізацію себе, як образа звіра, до його крайньої межі, межі абсурду. Та насправді я цього не зроблю, бо твоє поки ще солодке, але вже в’януче личко, твоя фігура – то єдиний твій товар, що ти можеш запропонувати чоловіку в обмін на його душу і розписку про його довічне служіння тобі.
Але сьогодні курс валюти дуже нестійкий, отож я не поспішаю розмінюватись. Розходимось без втрат.
Від твоїх швидких, але тупих стріл-поглядів услід мене захищає той, що летить за мною.

Отредактировано blok-ivan (2008-06-08 12:20:17)

0

2

Ніби уривок моєї долі...
влучно
:jumping:  :cool:

0

3

Дякую!

А я побоювався, що мене не правильно зрозуміють.

^^

0