Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Crazy train

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Crazy train

…Сьогодні прийшов ще один квиток. Як завжди неочікувано, а втім, передбачувано. Цього разу це квиток на потяг, потяг мого минулого майбутнього. Він дасть мені те, що я не встиг, і відвезе туди, де я вже був. Я знаю. Хоча пам'ять не хоче це підтвердити. Та нехай. Я знаю. Це буде подорож без сумнівів і вагань, лише потяг, точніше потяг до потягу.
З кожним стукотом колес я віддалятимусь від того, що я був і наближатимусь до того, що я є, справді є. Все лишиться позаду: біль, зневага, тремтіння чужого тіла в обіймах, пекучі спогади. Більше ніяких бліх, ніяких шекспірівських театрів. Буде лише  тиша, яку я цурався і лише кратькома підбирав її крихти, і стукіт колес. Прислухайтесь. Чуєте? Він їде. Поволі, не  кваплячись – він завжди встигає вчасно. Він їде. Якщо відчути його рух, то биття серця буде відлунюватись у стукоті його колес. Прислухайтесь. Прислухайтесь до свого серця, воно нашіптуватиме вам його пісню.
Час до посадки не хоче гладшати, він все меншає, тобто – зрозумієте. Скоро. Він їде. Я вже відчуваю стукіт колес. Моє серце відчуває його. Ну все, я готовий. Мабуть. Хоча навіщо себе обманювати: готовності немає, є лише добуток байдужості на несподіваність. Він їде.
Ось і він. Мій потяг, потяг до іншого. До іншого…

0

2

Я маю свій рецепт подолання страху перед майбутнім: завжди кажу собі, і дійсно вважаю, що живу у майбутньому.
Мені здається, що така думка має право на існування. Am I right?

Взагалі мені здається, що для людини реальним є все те, про що вона говорить, інакше вона є

Ariy написал(а):

Crazy

Що також не виключено. Проте: "Спочатку було слово". Ми є співтворцями своєї реальності.
Справа часто доходить до конфузу: творимо не лише майбутнє, а й минуле (я про переписування історії)

Про твір: цікаво, динамічно  :cool:

Зауваження: :tomato:

Ariy написал(а):

кратькома

я не впевнений, може "краДькома" ?

Було б цікаво послухати Вас: я маю на увазі відгуки та відповіді.

Бажаю натхнення та творчих злетів!  :flag:

0

3

Дякую!
цікаво бачити(читати) враження людей до творів. не завжди я знаю суть і мету твореного, інколи сама ідея розкривається після того як
вже написав, а не в задумі. Як чесно, то в процесі писання цей потяг був для мене потягом, що везе після смерті. і вже через певний час
я зрозумів що це - потяг змін.

0

4

Згоден!
Писати треба коли натхнення витісняє все і нше з голови!
:stupor:

0