Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Украинское кино » Наприкінці квітня Турчинов покаже свою «Ілюзію страху»

Наприкінці квітня Турчинов покаже свою «Ілюзію страху»

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

У Києві наприкінці квітня – на початку травня відбудеться презентація фільму «Ілюзія страху» за сценарієм першого віце-прем`єр-міністра України Олександра ТУРЧИНОВА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ТУРЧИНОВ повідомив журналістам сьогодні у Кабінеті міністрів.

«Опозиція мала більше часу писати, але я думаю, що або наприкінці квітня, або на початку травня відбудеться презентація фільму «Ілюзія страху», який я, вважаю, буде все ж таки подією», - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Він також повідомив, що планує написати ще один сценарій до фільму. «Це питання українського кінематографа, його відродження. Це серйозний напрям діяльності, не тільки творчої, але й урядової. Це відповідально, але, на жаль, щоб писати великі книги потрібно багато часу. Тут є дефіцит», - додав він.

0

2

Олександр Мороз пише вірші, Турчинов займається кіно...

Хоча... все це життя... лиш би роботі не шкодило...

Отредактировано blacksun2000 (2008-04-04 23:56:45)

0

3

Я читала Ілюзію - це чудова книга, сподіваюся, що фільм буде не менш захоплючим. Хто не читав - раджу, особливо тим, хто в пошуках чи має яісь проблеми... Книги не потрапляють в руки випадково, вони приходят до нас тоді, коли найбільше потрібні...

0

4

И я читала "Илюзию страха" книга мне понравилась, а автор нет :D

0

5

Да... а если он и станет мэром...что вряд ли...

Отредактировано blacksun2000 (2008-04-14 23:29:07)

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Украинское кино » Наприкінці квітня Турчинов покаже свою «Ілюзію страху»