...І я живу, і надо мною
З своєю божою красою
Гориш ти, зоренько моя.
Моя порадонько святая!
Моя ти доле молодая,
Не покидай мене! Вночі
І вдень, і ввечері, і рано
Витай зо мною і учи...
Тарас Шевченко „МУЗА”
(Словник іншомовних слів).
Фестиваль (від латинського festivus – веселий) – огляд професійного або самодіяльного музичного, театрального чи кіномистецтва

Фестиваль „Країна мрій” – це найкращі здобутки народних культур різноманітних країн світу. Це найкраще, що створює людська культура, це неповторний запах трав і смак гірської води...Це дар, через який із нами говорить Бог. Країна мрій немає політичних кордонів, релігійних розбіжностей і нерозуміння мов – тут говорить дух і серце, саме тут „Утопія” Томаса Мора стає дійсністю!
Майданчики для живих виступів найкращих гуртів з різних країн, алеї майстрів, дитячі галявини, майстерні народних танців, народні кухні та обрядові сцени і неповторний колорит  Співочого поля стародавнього слов’янського міста Києва, яке майже забуло, що воно є колискою духовної культури народу.
Багато говорити про Країну мрій  непотрібно. Це необхідно побачити і відчути!
Молодіжний журнал „СТЕНА” лише хоче щиро подякувати Олегу Скрипці за фестиваль і відчуття радості і душевного спокою, що ми відчули на співочих схилах в липневі дні.
Шлях був довгим і складним, але вартим того, адже сьогодні Ви можете ініціювати таке дійство і відроджувати забуту заамериканизовану культуру української нації. ДЯКУЄМО!