Студія TIMELINE та Pr-агенція StreetART представляють фільм режисера Ренати Літвінової  «Зелений театр» у Земфирі», який виходить на кіноекрани 25 лютого.
Дівчина в чорному з великою парасолею у руках перетинає на човні Москву-ріку і сходить на берег у Нескучному саду. За кілька хвилин вона піднімається на сцену легендарного «Зеленого театру» й виконує дюжину своїх кращих пісень. Починає з «Чому?», що вибухає фантастичним феєрверком, і закінчує піснею «Аріведерчі», під час звучання якої випускає до московського неба ворон-москвичек.
Фільм Ренати Литвинової «Зелений театр» у Земфирі» - фактично хроніка двох годин, сповнених музикою, без якої неможливо собі уявити наше життя. Пісні, заграні Земфирою Рамазановою 8 червня 2007 року, на момент концерту вже стали історією. Але співачка переписала цю історію наново. Переписала для нової групи, у співпраці з якою створювала альбом «Спасибі». Усі пісні були зіграні у нових версіях, набули нового, свіжого дихання.
«Зелений театр» у Земфирі» - перший в історії вітчизняного кінопрокату повнометражний музичний фільм, що є побудований на відеоматеріалі одного концерту.
«Зелений театр» у Земфирі» - перший досвід Ренати Литвинової в  музичному кіно. Акторка й режисер створила не просто фільм-концерт, але рельєфний, небайдужий портрет головної російської співачки останнього десятиріччя. Окрім філігранно чітко змонтованих музичних  номерів в фільмі лунають монологи співачки. Ніколи ще Земфира не була перед об'єктивом такою відвертою і водночас амбітною.

«Я закохуюсь не в людину – в талант...»
«Старіння мене не парить, я з роками тільки кращаю...»
«Перфекціонізм – мій хрест...»

Окрім яскравих кадрів з «Зеленого театру» у фільмі використані недоступні раніше загальній аудиторії документальні кадри з європейського турне весни 2007 року й осінніх концертів в Росії. Один з найзворушливіших моментів фільму – пісня «У мені» з нового альбому «Спасибі», що була знята мобільним телефоном невідомого прихильника під час презентації диска в центрі сучасного мистецтва «Винзавод».