Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Советуем послушать » СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК - 95 треків у форматі мр3

СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК - 95 треків у форматі мр3

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Памятаю як батько читав мені вірші Тельнюка, поета.... пройшли роки і раптом мені до рук потрапив диск із піснями сестер Тельнюк на вірші їхнього батька. Це чудо! Романси немов мед линуть з їх вуст. Це спавжнє українське - це шедевр!
Перший альбом сестер вийшов у 1991 році під назвою "Мить", три роки перерви і альбом "Леся та Галя" (так звати сестер). Раджу послухати альбом "Жар Птиці" (2002). Окрім України, сестер полюбляють і в Канаді, і в Америці.

Ось так виглядає диск, який потрапив мені до рук http://sian-ua.info/pic/articles/13SestryTelnjukmp3.jpg
http://www.quebec-ukraine.com/news/ev/i_05/democratie_4.jpg - на концерті
[реклама вместо картинки]

Отредактировано OLENKA (2008-02-20 21:59:13)

0

2

OLENKA написал(а):

СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК - 95 треків у форматі мр3

ого!

OLENKA написал(а):

альбом "Леся та Галя"

первый раз слышу такое гениальное название   :nuts:

0

3

Я б на вашому місті не кепкувла, а спочатку послухала. Сестри Тельнюк - це вам не фінський рок чи москальські теревені жабячим голосом :mad:

0

4

"Москальські теревені жабячим голосом" - классное название для альбома...

0

5

Изя Кацман написал(а):

"Москальські теревені жабячим голосом" - классное название для альбома...
Подпись автораКакой печальный и прекрасный мир! Вали отсюда! Вали отсюда! (Цитата из кинофильма "Вне закона", реж. Джим Джармуш)

Не зрозуміла, що ви маєте на увазі :mad:  Кепкувати із справжнього не дам :mad:  Шуайте собі дівчаток дя цього у себе в дворі!

0

6

Краще назвати альбом "Леся та Галя", аніж якоюсь заморскою назвою і кричати по всіх кутках, що це гурт з України (Росії). не розумію, звідки береться на все іноземне така мода. Вже зовсім перестали нормально говорити- все якийсь стьоб, спіч тощо... Бридко на все дивитися :evil:

0

7

мені дуже подобаються Сестри Тельнюк! В мене є їх альбом "Тиша і грім" - супер!
А от щодо "заморзьких назв" - то і у Лесі Українки є назви не українською мовою... А Шевченко, наприклад, вів щоденник російською і говорив нею-ж... І прозові твори у нього російською або "москальською" як Ви низиваєте... Вибачте, але так не можна! Не можна принижувати чиюсь мову! Чи то українську, чи то російську... Тільки не виправдовуйтесь тим, що росіяни українців принижують... Бо це не так!
Не можна так ненавидіти "інше", це вже не націоналізм, а фашизм якийсь...
Я патріот України, а ще я поважаю мову інших народів, поважаю інші країни і їх культуру!
І можна Вам питання, - чи вважаєте ви Гоголя українським письменником? А Параджанова - українським режисером?

0

8

Dgonny написал(а):

І можна Вам питання, - чи вважаєте ви Гоголя українським письменником? А Параджанова - українським режисером?

Вважаю їх справжніми українцями! Ви задоволені?

Dgonny написал(а):

А от щодо "заморзьких назв" - то і у Лесі Українки є назви не українською мовою... А Шевченко, наприклад, вів щоденник російською і говорив нею-ж... І прозові твори у нього російською або "москальською" як Ви низиваєте... Вибачте, але так не можна! Не можна принижувати чиюсь мову! Чи то українську, чи то російську... Тільки не виправдовуйтесь тим, що росіяни українців принижують... Бо це не так!
Не можна так ненавидіти "інше", це вже не націоналізм, а фашизм якийсь...

Ви мене не так зрозуміли! Якого дідька український гурти називаються Fake Elegance, Double Soul, OFF!TOP, Dj VovKING , пістолзи якісь тощо. Чи це рідна мова, це навіть не російська... Я не розумію цієї любові до американізації. Відкрили для вас краник з помиями, а ви і раді хлебтати з нього... Тільки не справжню культуру ви хлебчете, а гімно :mad:  :flag:

0

9

OLENKA написал(а):

Якого дідька український гурти називаються Fake Elegance, Double Soul, OFF!TOP, Dj VovKING , пістолзи якісь тощо.

им так хочется :D

0

10

Я НЕ ПОНИМАЮ А ОТЧЕГО ЖЕ ВИ ТОГДА "АМЕРИКИНСКИМИ" ЛАТИНСКИМИ БУКВАМИ НАПИСАЛИ СВОЙ НИК!?!?!?!?!?А НАСЧЁТ НАЗВАНИЯ ГРУП ТО ПУСТЬ ХОТЬ НА КИТАЙСКОМ НАЗЫВАЮТСЯ ЕСЛИ У НИХ МУЗЫКА ХОРОШАЯ!!!!!!

0

11

manfred86 написал(а):

Я НЕ ПОНИМАЮ А ОТЧЕГО ЖЕ ВИ ТОГДА "АМЕРИКИНСКИМИ" ЛАТИНСКИМИ БУКВАМИ НАПИСАЛИ СВОЙ НИК!?

Тому що ні один поштовик не сприймає кирилицю! А так починається назва мого поштовика :dontknow:

0

12

СОВЕТУЮ ПОСЛУШАТЬ: НА!ЖИВО:

Зустрічайте перші міські кульбаби у магічному поеднанні слова та звуку!

[реклама вместо картинки]

Неповторні Сестри ТЕЛЬНЮК з програмою
ЖОВТА КУЛЬБАБА: рок–романси великого міста
співана поезія

6 КВІТНЯ
Центральний
БУДИНОК ОФІЦЕРІВ
(вул. Грушевського, 30/1, М Арсенальна)

Замовлення квитків: 044.331.2364

слідкуйте за спільнотою ТЕЛЬНЮК: Сестри

0

13

И альбом прекрасный, и музыка хорошая. А название, это как имя, его долго выбирают, а потом думают, а правильно ли выбрали. Кстати, Пистолзы - это как то не украинская группа...

OLENKA написал(а):

не розумію цієї любові до американізації. Відкрили для вас краник з помиями, а ви і раді хлебтати з нього

Помои хлебают только бомжи, да и то самые безнадежно тупые. Вот ваш ник, почтовик не воспринимает кирилицу, а у кого-то зрительная память не очень то ее воспринимает. Не забывайте, что большенство посетителей этого форума люди "совковые", которые тянулись ко всему запрещенному. закрытому, недоступному.

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » Советуем послушать » СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК - 95 треків у форматі мр3