Сьогодні, незважаючи на сильний вітр і доволі прохолодну погоду дивовижний день. Сьогодні перший день зими і чомусь серце зжимає радісне передчуття свята, снігу) Люблю зиму, за її неймовірну силу і сонну красу. Іноді, проїзджаючи повз дерева у парку чи блукаючи навколо нашого тернопільського озера ловиш себе на думці: як дивовижно і прекрасно все влаштовано у світі, як неймовірно і цікаво жити. Скільки ж всього ще не пізнаного, не баченого - ось вона одне з багаточисельних життєвих завдань - пізнавати. Я не розумію людей, яким буває сумно, які щодня п"ють, вживають наркотики... Невже у світі вони не знайшли більш цікавого заняття?
І знову запахло мені мандаринами і святом. мабуть, потрібно випити келих шампанського і радісно посміхнутись новому дню і життю)))
Вітаю усі і бажаю натхнення та любові до всього прекрасного на планеті Земля!
Перший день зими
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12011-12-01 09:39:17
Поделиться22011-12-05 10:09:30
Гарні передчуття, душевне піднесення - це такий дуже приємний стан... В такі години гарно пишуться вірші.
Приєднуюсь до побажань усім форумчанам. Натхнення і любові!
А Оленці дякую за таку чудову тему на форумі! 
Поделиться32011-12-07 01:31:12
Доброго дня! Чи ночі...? )
Бачте, я зареєструвалась на цьому форумі, бо мене дійсно цікавить творчість молоді, до якої і сама належу, бо хотілося б якось пристосувати моє захоплення літературою та деякі творчі замахи.
Здалося, що буде невічливо ось так одразу почати викладати свої творчі наробки. Бо треба спочатку привітатися.
Тож,усім привіт!
Дещо з запізненням, але вітаю вас з зимою - найзагадковішою, як на мене, порою року. 
Поделиться42011-12-07 08:46:52
Тож,усім привіт!
Вітаємо і Вас, на Форумі Стіни)))) Із задоволенням почитаю Ваші роботи, що сподобається - скажу), а що ні - теж)))) Радію від того, що творчі люди об"єднуються - це сила, яка здатна чимало змінити, будьте певні