Дивний лист я отримала від адміністратора форуму))) - "Требуются читатели")))) Дякую, Олеже, що довіряєте мені таку складну справу) І дійсно, творів чимало, пишуть усі, а от читачів немає, немов у старому бородатому і дуже банальному анекдоті про чукчу, який усі згадують, усі знають, але все одно роблять так, як у цьому анекдоті. Навіть політики чують лише себе...
шановні мої, дорогі, талановиті поети і письменники, давайте разом вчитися читати інших, висловлювати думки, просто дискутувати... І прошу Вас, не сваріть мене за іноді різкий погляд на Вашу творчість)))
Поетам і письменникам форуму
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться12011-11-11 21:32:57
Поделиться22011-11-11 21:47:46
ААА) Оленка) и вы тоже) значит ценят в наш суетливый век читателя) Меня оторвала от дел цитата админа, которую он привёл в письме об истории чтения и о читателя Павича. Кстати, только благодаря вам, "Стена" я открыл для себя этого писателя! Так вот, читатель действительно отыгрывает немаловажную роль, без него нет писателя, потому что некому читать, а это тупик.
Я даже кое-что уже нашёл для себя в поэзии - работают, ребята)
А вы, как, Оленка? Чем занимаететсь и занимались, если админу Волкову пришлось писать вам?)))
Поделиться32011-11-11 21:50:52
Ви занадто лояльні до деяких писак) вони завжди лише пишуть і нічого не читають - чукчи...
Чим займалась? Поступила вчитися, здобуваю другу вищу освіту) Хоча, навіщо цемені?))) Сьогодні нікого не здивуєш освітою, але одразу хочу зазначити, що це не для того, аби хизуватися, а для роботи і розвитку. А у вас як, хоча я і так ніц про вас не знаю)))
Поделиться42011-11-11 22:01:10
Бизнес, Лена, бизнес))) А с поэтами будьте осторожны, а то анафеме предадут)))
Поделиться52011-11-13 21:18:08
Все, на сьогодні начиталась і залишилася задоволена, як завжди цей форум повний цікавого) Усім дякую)))) І, з поверненням мене)
Поделиться62011-11-14 10:41:14
давайте разом вчитися читати інших, висловлювати думки, просто дискутувати...
Прекрасний заклик. Підтримую!
Поделиться72011-11-17 12:41:58
А мне ничего не приходило... Правда, я совсем недавно многое перечитала на "Стене"...
...
Поделиться82011-11-18 14:50:54
А мне ничего не приходило...
Значит вы все таки писатель, а не читатель)))) Мы в меньшинстве ))))
Поделиться92011-11-18 15:09:17
Да прямо... Какой из меня писатель? Графоманю понемножку... А вот читать я люблю... Помню, как ещё в школе, читала книги под одеялом с фонариком...
...