Учора я питала у всіх про помсту. І ніхто не відповів чітко, добре це чи погано. А ти просто промовчав. Ти ж не чув, що я питала. Ти навіть не знав, що я питаю! І я вирішила, мовчання - це позитивна відповідь. Отже, виходить, помста - це добро. тому я буду мстивою сучкою, як ти і хтів.
Сьогодні я замислилася, як далеко може зайти помста. А ти просто сказав, що будеш приносити мені до в*язниці книги, шоколад і цигарки. Байдуже, що я не курю. І навіть у в*язниці я вдягатиму червоні панчохи і біЛУ білизну, - усе як ти любиш. Я телефонуватиму тобі рано вранці, коли ти ще спиш; я писатиму тобі листів у рожевім конверті, 10 аркушів щодня; а на побаченні я мовчатиму, відводячи погляд на мою смугасту форму і решітки на вікнах.
Завтра я почну операцію "Помста". І помаранчове пір*я полетить із твоєї коханки, і зелена кров поллється з її артерій. А ти не кажи, що я жорстока! Ти сам винен! Я вже випустила пазурі гострих образ, наточила ножиці сарказму і надмірної іронії, а ти робиш вигляд, що нічого не бачиш...
Скажи, коли я надішлю тобі поштою шмат її рідкого волосся, тоді ти почнеш панікувати?!
P.S. Любчику, я серйозно!