Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Як завжди (з "Київського" цикЛУ)

Як завжди (з "Київського" цикЛУ)

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Ну ось як завжди:

Коли хтось з*являється, ти зникаєш.
Коли хтось тікає, ти повертаєшся.
Скажи, ти дійсно на мене чекаєш?
Постійно згадуєш? Сльозами вмиваєшся?

Скажи, ти проводиш рукою по ліжку?
Ставиш саундтреком російську "Jane Air"?
Любиш, як я, свою дику кішку?
Піснями про мене набиваєш плеєр?

Скажи, сакральні вулиці вічної столиці
Тобі нагадують безмежні години листопада?
А фурії метро? А вокзаЛУ дьяволиці?
А лабіринти колій? А потягова зрада?

Ти зараз дивишся мої знімки,
Вважаєш мене вродливою Дніпровою згадкою...
Мені ж від тебе - жетон, а не плівка,
Літургія фантазій після чергової трьокрапки...

Це вже було колись, пам*ятаєш,
В одному з наших спільних колишніх життів?
Коли хтось з*являється, ти знову зникаєш,
А повертаєшся з новим букетом почуттів.

(15.06.09)

0

2

прикольно. але остання строфа тут зайва. і ще - у твоїх текстах таке враження, що на першій-другій сирофі тобі набридає слідкувати за ритмом і ти на нього забиваєш. або вже зовсім без нього, або будь добра.

0

3

Андрій, кому-кому, а Вам вже точно пора звикнути до мого ЛУ)

kykyndruk написал(а):

на першій-другій сирофі тобі набридає слідкувати за ритмом і ти на нього забиваєш. або вже зовсім без нього, або будь добра.

якщо Ви помітили, отже це моя фішка, мій прийом, метод, стиль збиватися з темпу... я на стільки речей "забиваю", що забиття на темп просто не помічаю) рівні вірші нудно... тим паче довгі рівні вірші... "ИМХО!"

Отредактировано caЯЯioN (2009-08-29 21:00:55)

0

4

caЯЯioN а зачем ты сбиваешь ритм? наоборот, ты бы подчеркнула б этим свою индивилуальность... и не нудно ровно... так ошибка целенамеренная остается в памяти... а нужно чтоб образ виден был.... это мое видиние... можешь не прислушиваться к совету... твое право...

0

5

идеальные стихи - это нудно, ими писали, пишут и будут писать до тех пор, пока будет жить поэзия... А я пишу так, как думаю... нет порядка в голове - не будет порядка в стихах)))

0

6

коли ритм ламається, воно трохи псує сприйняття. і паралельно до оцінки самої думки тексту йде думка про те, що автор спартачив.
мені одне дивно, чому люди, які забивають на ритм не пишуть врлібри? тоді і відмазуватись не довелось би ))))))))))))))))))

0

7

Я пишу верлібри іноді... Але якщо вже пишу верлібром, то це означає, що я капець у якій дипресії)))

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Як завжди (з "Київського" цикЛУ)