Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

шалені поцілунки

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

А ми як шалені стояли на пероні і цілувались під холодним дощем.  Та він так і не зміг звикнути до думки, що ми повинні бути разом. Він пішов одного дня і того ж дня закінчилось моє життя. Закінчилось і почалось нове з людиною, яка справді завжди любила і цінувала мене. Людиною, яка змогла зробити мене щасливою, вдихнула упевненість у собі, почуття самоповаги і змінила розпач думок на спокій переконань. Але той поцілунок… той поцілунок не хоче стиратись з моєї пам’яті. Потроху починає забуватись обличчя, ім’я, голос, але той холодний літній вечір закарбувався в моїй пам’яті як злий, нав’язливий злодій, що вкрав частинку душі і не бажає повертати. Благополучне життя кожен день дивує одноманітністю. Від неї ненароком починаєш замислюватись, а що як…? А що як зустріну його знов? Ким він став, чи одружений, хоча яке це має значення. А колись любили, цілувались, сварились, мирились і все жартома. Все було не по-справжньому, пробували себе в житті, в почуттях, в стосунках. І коли підросли, я все сприйняла по справжньому і він теж, тільки з іншою. Банальна історія, до крику, до сліз банальна як саме життя. Тоді на вокзалі ми прощались назавжди, хоча він їхав лише до себе додому в сусідню область на літні канікули. Тільки я знала, що він повернешся вже не до мене. Я стримувала сльози і міцно, міцно тримала його за руку. Та що там, я наче приросла до нього за ті короткі десять хвилин до відходу потяга. Я тільки дивилась у ті блакитні очі і тихо дихала. Він дихав мені у відповідь і лагідно посміхався. Визнаю, у ті хвилини я хотіла наївно вірити, що все ще можна повернути. А потім стався той поцілунок. Я чесна перед собою, я просто кохала чистою, ніжною, відвертою любов’ю. Я тільки давала і нічого не хотіла навзаєм. Я рада від думки, що все це закінчилось і не буде більше подібного почуття. Я б просто не витримала ще одного такого. Я дякую тобі, мій  об’єкт одержимості, я дякую тобі за почуття болю від щастя, що раптом спалахнуло у моєму житті.

+2

2

олена написал(а):

банальна як саме життя

vot v zizni ono vse namnogo jar4e, 4em na bymage... xot, 4yvstvyetsja, 4to eto realnaja istorija...

0

3

так, історія справді реальна, хоча кінцівка вигадана, бо закінчилось все не так добре, як хотілось.)))))

0

4

прочувствовалась..

0

5

:blush:

0

6

Спасибо! Очень прочувствованная вещь. Свет может быть и тихим постоянным теплом и вспышкой пламени, обжигающего до озноба. Но всё равно это свет нашей души. И он отпечатается частью жизни в ней самой.

Прошу прощения за философщину. Без неё я никак! )))))))))))

0

7

дякую, гарна філосовщина!

0