Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Лірична застуда

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Це від тебе лірична застуда
Ніжний смуток / небо в очах
Надихає погляд в нікуди
Іскра божа. Здається так

Те все виллється у зітхання
Кілька невиразних рядків
Ти не перший/ ти не останній
Надто часто снився мені

Це від тебе усі ті зливи
Всі ті посмішки крізь слова
Вісім тижнів майже щаслива
Вісім тижнів тобою жива

Отредактировано Татьяна Дударь (2009-07-20 14:55:37)

0

2

Да нет. Простыла еще на работе... В отпуске скорей лечилась, а сейчас рецидив....

0

3

Я білінгв ))) Думаю теж двома

0

4

Залежить від настрою і від того, яку мову чула останньою. От зараз пишу українською - думаю українською. А прийде хтось, скаже "здравствуйте" - думатиму російською. Це просто.

0

5

Татьяна Дударь написал(а):

Ти не перший/ ти не останній
Що ночами снився мені

Другий рядок дещо банальний. Я б придумав щось оригінальніше.  Ну, наприклад: "Що дивився на мене з кутків".

0

6

AleksGun написал(а):

Другий рядок дещо банальний. Я б придумав щось оригінальніше.  Ну, наприклад: "Що дивився на мене з кутків".

Ви мені зроду не повірите, але вирішила залишити як є, щоб підкреслити саме банальність чергового захоплення. Типу того. Звучить як виправдання. Але ж мова мала йти саме про сни. І більше нічого. Дякую за турботу

Отредактировано Татьяна Дударь (2009-07-20 13:43:00)

0

7

Усі захоплення банальні, а вірші - не всі. Треба розріняти дійсність і уяву. Мистецтво - це відображення дійсності, але не буквальне (фотографічне) - для цього є журналістика і документалістика, а художнє. Про це найкраще сказав Йосип бродський у своїй нобелівській промові. http://www.lib.ru/BRODSKIJ/lect.txt

0

8

Так краще?

0

9

За смислом - так, але рима "рядків - мені" слабувата. Як і "очах - так".

0

10

Дякую. Повернусь до нього пізніше. Це із "щойнонаписаного"... Нехай "відлежиться", тоді виправлю. Бо зараз, якщо чесно, сприймаю більше на емоційному рівні. Тему відпустила, правити буду згодом... А неточні рими - то моя слабкість, більше намагаюсь уникати "заяложених"... А точні (особливо коли одна частина мови) - як скоромовка звучать. Повторююсь мабуть. Але

0

11

алекс - респект і уважуха )))))) мене вами лякали, а ви мені імпонуєте. така критика і тільки така шліфує слово і талант (за його наявності).

0

12

попередня фраза ніяк не стосувалась вашого вірша, тетяно. просто сподовся нгапрямок мислення алекса

0

13

А по мне, так очень хорошо написано!!! Смысл в принципе не зацепил, но к форме претензий абсолютно никаких не имею! и рифмы, на мой вкус, блестящие!!!!!

0

14

kykyndruk написал(а):

попередня фраза ніяк не стосувалась вашого вірша, тетяно. просто сподовся нгапрямок мислення алекса

Я в курсі, що коли мова заходить про наявність таланту - мене це не стосується )))

kykyndruk написал(а):

алекс - респект і уважуха )))))) мене вами лякали, а ви мені імпонуєте. така критика і тільки така шліфує слово і талант

Алекс досить коректно відкоментував. Дуже йому вдячна за промову Бродського. Пройнялась...

Сергей Косинов написал(а):

Смысл в принципе не зацепил

Да, вышло пошловатенько. Обидно, т. к. главный герой на это не заслуживает. Светлый он человек. Не удалось передать

Отредактировано Татьяна Дударь (2009-07-21 13:43:45)

0

15

Татьяна Дударь написал(а):

Я в курсі, що коли мова заходить про наявність таланту - мене це не стосується )))

надіюсь, що смайлики вкінці вашої фрази видають в ній жарт. я якраз добавила цю фразу, щоб ви не образились за слова у дужках

0

16

Волков Андрей написал(а):

Бродский умен... Алекс, спасибо... Но как Вы, читая это, можете ходить на сьезды БЮТ, например? Или вступать в Союз писателей?

Так я ж журналіст! Тому доводиться ходити на з'їзди, щоб розповісти про них читачам. Це моя робота. А щодо Спілки, то я про це вже писав. Мені потрібно було членство, щоб у новій Каховці домогтися створення музею Анатолія Бахути і видання його творів. Бо без "корочки" місцева влада не визнає ніяких таланту і заслуг.

0

17

znajomuj stan liru4noji zastydu... pidozrjyjy, wo tez teper xvorijy opusanum y vawomy virwi :confused:

Отредактировано mort (2009-07-22 16:09:00)

0