Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Наступна станція - Майдан

Наступна станція - Майдан

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Наступна станція - Майдан.
А попередньої - немає.
Тут з бодуна прийшов Богдан
І двері вічності шукає.

Тому ми зробим перекур,
Щоб згодом вийти на Хрещатик,
Всіх перемог своїх в обкур
І всіх поразок на додаток.

У нас же волі - як лайна.
І на постійній все основі.
І тільки внутрішня війна
Нам заважає трохи ззовні.

І хліб насущний на корню -
Гешефт для Заходу і Сходу.
Дивись, не вір у цю дурню,
Що вихід є й немає входу.

У світ зачинених дверей
Ми прослизнемо як святохи,
Якщо Майдан не оберем
За точку відліку епохи.

0

2

ну, слишком идейно.. а вообще... моя эпоха началась с Майдана. Вот только не того Майдана, что описан. А на много-много раньше..... Вот Богдан меня поймет :crazyfun:

0

3

чудово!.. мені дуже подобається!

0

4

политигееееее! (а стишок вообще не плох :) )

Эшка написал(а):

Вот только не того Майдана,

ээх, первый фонтан, первый фонтан...  :hobo:

0

5

Гарний вірш! І політика потрібна.

0

6

політиці не місце у поезії (моя думка). і взагалі, не зрозуміло, про що вірш.
а попередня станція перед майданом - Поштова площа )))) кожного ранку їду до Майдану ))))

0

7

Мова не про зупинку метро, а про Майдан як символ суспільних змін. Помаранчева революція не доведена до кінця.

0

8

Так, ніхто в тюрмі не сидить, вектор зовнішньої політики ніякий, ніякого об"єднання і навіть якісної пропаганди...

0

9

Революция в нашей стране невозможно, пока к власти не прийдет умный человек с сильной командой...Эти слова все понимают по-разному.Сейчас я еще не видел такого человека. Есть пожиратели денег и недополитики....Идеала нету...есть конечно проблески в некоторых особах...Но и то исключительно из-за каких-то определенных проблем.

0

10

До Лани. У поезії місце всьому з однією умовою: зображувати і досліджувати явища дійсності за допомогою художніх образів.

0

11

зрозуміло, що Майдан - це образ, а не конкретна станія. це просто моя усмішка )
а стосовно політики, я не коли не зможу прийняти її у поезії. просто це така тема, що викликає багато суперечок. люди, які у повсякденному житті можуть мати добрі стосунки, через таку маячню, як політика, сваряться.
майдан, взагалі, тема дуже болюча.

0

12

Політика - це специфічна і дуже важлива сфера людської діяльності. Але в нашу епоху в політиці заправляють не воїни, а гендлярі (торгаші), для яких вона є бізнесом. Для них же поняття моралі не існує, їх мораль - прибуток понад усе. Ось чому нині політика така аморальна.

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Наступна станція - Майдан