Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Нас так багато...

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Нас так багато на версту,
Що бути плідним непомітно.
Але навіщо треба тут
Гасити сутінками світло?

На сайті з ніком oligarch
Я вибрав теги для мовчання.
Мені давно по самий карк
Це із личини вилучання.

Але уже, мов ручаї,
Течуть вінки по небокраю.
І всі безмовності мої
В мені самому помирають.

0

2

:angry:  o.O  :blush:  :canthearyou:  :confused:  :cool:  :crazyfun:  :crazy:  :'(  :disappointed:  :dontcare:  :dontknow:  :flag:  :flirt:  8-)  :glasses:  ^^  :huh:  :idea:  :insane:  :jumping:  :D  :love:  :mad:  :mybb:  :|  :no:  :nope:  :playful:  :question:  :rain:  :rofl:  :rolleyes:  :(  :sceptic:  :shine:  :O  :x  :)  :smoke:  :stupor:  :surprise:  :suspicious:  :tired:  :tomato:  :P  :unsure:  %-)  :whistle:  ;)  :writing:  :yep:

AleksGun написал(а):

Нас так багато

0

3

Ну дуууууууууже багато! Дякую!

0

4

:cool:

0

5

Зараз почну говорити щиро (зараз почнеться :( ):
Деякі Ваші роботи треба читати з тільки тлумачним словником (складається враження, що Ви встигаєте робити дві справи одночасно:вишукувати необхідні слова у цьому словнику та переплітати їх у загадкові і хитромудрі візерунки ).
Це - висота і рівень класика!
Нажаль ваш вік мені невідомий, бо хотілося б дізнатись, скльки я маю (і чи взагалі маю) часу аби наблизитись до такого рівня!
Вірш - прекрасний, заслуговиє бути одною з головних страв якого-небудь відомого ресторану.

Чи я не правий? Хотілося б почути в свою адресу від когось, що я підлабузник!

Дякую!

0

6

Течуть вінки по небокраю.

Ой, а какие венки? Что-то такое пессимистическое накатывает.
А вообще стихотворение супер!!! :flag:

0

7

Дякую за відгуки. Про свій вік говорити не буду. Можна сказати так: період другої молодості. Я професійний філолог, тому вишукувати нові можливості словотворення - моє природне заняття.

0

8

Нас багато,
нас не подолати!!!

0

9

о чем вообще стих? ... так накручено-наверчено...

0

10

Вообще-то стих о нашей действительности. Просто он метафоричен, как и нынешняя постмодернистская поэзия.

0

11

blok-ivan написал(а):

Чи я не правий? Хотілося б почути в свою адресу від когось, що я підлабузник!

- і не почуєш, бо те, що ти говориш правда!!!

AleksGun, я не коментую, оскільки ви майстер своєї справи, МАЙСТЕР!
Майстер, Ви чомусь забули про мене, а я Вас вважала вчителем? Чому Ви більше не виправляєте мене, мені це необхідно!!! :*(

0

12

Даруй, красуне! Був у відпустці, щойно вийшов на роботу. Постараюсь допомагати в поезії.

0