Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Буває час - лікують тільки ві*рші...

Буває час - лікують тільки ві*рші...

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Буває час –лікують тільки вірші,
Якоїсь дуже рідної душі. 
Є негаразди за мої ще гірші, 
Такі, що і не пишуться вірші. 

Але туга нашіптує у спину, 
І сум за плечі міцно обійма. 
Якусь незрозумілу хуртовину 
Моїм думкам виспівує зима. 

А я іду,тримаю спину рівно, 
І дивлюся на все, як на ману. 
Ще мить і відіб’є дванадцять рівно, 
І ось тоді тебе я дожену. 

Торкну за руку,і вуста на рівні. 
Скажу те ніжне і гірке: «Прости». 
Та твої очі вже якісь не рідні… 
Я знову обізналася – не ти.

0

2

:flirt:  :cool:
Только

Dari Curie написал(а):

А я іду,тримаю спину рівно,  І дивлюся на все, як на ману.  Ще мить і відіб’є дванадцять рівно,  І ось тоді тебе я дожену.

выбивается неритмичностью и малопонятностью.

0

3

Дякую!!! :surprise:

Не знаю..мне тут все предельно ясно...что именно вам непонятного?(ЛГ-сумний,незрозумілий душевний стан,сил не має,але намагається тримати "спину рівно",але перд очами все пливе,все якесь дивне,як мана,"дванадцять рівно" навіть якийсь скаральний,магічний смисл має- попелюшка -12 годин,12 апостолів,ЛГ,когось шукає і ось у скоро настане година,коли він таки знайде,але помиляється(це вже наст строфа)

а ритмика,я конечно в этом не ас ,но : количество слогов 11/10/11/10.как и везде на протяжении стиха,может, следует указать ударения
рІвно
манУ
рІвно
доженУ
...

Отредактировано Dari Curie (2011-02-20 10:03:24)

0

4

В першій строфі двічі вжито слово "вірші", але з різними наголосами. В третій "рівно" римується з "рівно". "На рівні" - теж щось не те, ніби вуста на належному рівні чи ще якомусь (а не на одному рівні).

0

5

Вірші ,рівно-це спеціально,мені подобається гратись з наголосами на кшталт алітерації,і з омонімами))
а з вустами на рівні навіть і не знаю..навіть не задумувалась,що воно може так сприйматись... :surprise:

Отредактировано Dari Curie (2011-02-22 18:23:30)

0

6

Молодець!) інші ніколи не зрозуміють що автор хоче виказати..у кожного свій стиль...критика недоречна...Гарно написано!))

Отредактировано Мирослав (2011-02-23 23:52:30)

0

7

Мирослав
Вдячна за відгук;)

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Буває час - лікують тільки ві*рші...