Зачем бежать?
Важнее ведь с пути не сбиться
Зачем кричать?
Душа ведь слышит всё,
С ней надо лишь соединиться.
А ты..опять весь в поиске себя..
Тебе не спиться..
И ночи коротаешь у окна,
взлетая в мыслях, словно птица.
Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Зачем?.....
Зачем бежать?
Зачем кричать?
Душа ведь слышит всё,
Тебе не спиться..
И ночи коротаешь у окна,
Душа ведь слышит всё,
!!!!!!!
Тебе не спиться..
И ночи коротаешь у окна,
это же очень хорошо! 
это же очень хорошо!
да, может и хорошо..
Просто есть некая неопределённость, и главный герой моего творения пытается выбраться из неё путём глубоких раздумий, в поиске ответа на вопрос, который его уже давно мучает.
точнее ответов на вопросы
Отредактировано Juliangel (2010-12-18 16:13:44)
Зачем бежать?
Зачем кричать?
Душа ведь слышит всё,
Вопросы, которые не дают покоя..
Либо просто бежать вперёд, либо остановиться, найти правильный путь, и потихоньку идти к своей цели(мечте).
А может кричать о своей правоте, а может, просто услышать свой внутренний голос и следовать за ним.
Потрібно навчитись помічати знаки долі і отримаєш всі відповіді на свої запитання.
Потрібно навчитись помічати знаки долі і отримаєш всі відповіді на свої запитання.
Дуже цікаво ,але це ж такі філософські питання, що на них не завжди знаходяться відповіді.
Можеш все життя шукати ,і так і не знайдеш правильну відповідь, а потім виявиться, що життя твоє зовсім втратило той "смак", який робить тебе щасливим....
Це як "єфект бабочки", підеш таким шляхом ,життя піде так ,а підеш другим-життя буде зовсім іншим.
Згоден, але якщо не можливо знайти відповідь емпіричним шляхом, тоді лишається лише досвід попередників, запевняю вони знали в стократ більше за нас, ми стали пихатими і втратили ці знання і як наслідок зв"язок з природою і стали самотніми, тобто стали відчувати самотність, можу порадити джерело котре втамує вашу спрагу до знань, на які не знайдеш відповіді у нашому світі котрий вже давно збожеволів, торкніться Вед, слов"янських чи індійських, і можливо це вам зможе чимось зарадити, хоча правду сказати я з початку теж поставився до цього граалю знань скептично, бажаю успіху, в світі ще багато неймовірного...
Дякую , можливо в деякій мірі ви праві.
Ми дійсно стали зовсім іншими, не такими, як наші предки, але це вже зовсім інша тема. Я мала на увазі те, що люди рухаються у дуже швидкому темпі ,їхнє життя мае шалений темп ,всі наче подуріли через свої справи ,всі кудись женуться ,конкуренція зашкалює , тут вже як би не з"їхати зглузду ,хм....це звичайно зводить з розуму ,але це не привід для того ,щоб вбитися в якусь іншу культуру..ну не знаю, але мені це не дуже подобається.
Ну всеодно дякую ,мені було ціково дізнатися про вашу думку....
Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Зачем?.....