Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

механічне

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

тебе виказало серце
його удари випадково
зійшлися з ритмом
мого годинника
і очі повиколювали
секундні стрілки
а не влучні стріли
крилатого сина Афродіти
тепер навіть знаю
чому власна тінь
тебе боялась

шукай алібі
бо годинна
за горизонтом
в ополонці
вже руки миє

0

2

Мені не раз попадались Ваші коменти на цьому форумі, і мушу відмітити, що деякі з них цілком справедливі (не всі). Але...
Що Ви хочете від поезії? От у Вас в цьому вірші є образ. Досить цікавий. Але вірш не зворушує, в ньому немає експресії; почуття, якщо в ліричного героя вони і є, глибоко заховані. Голий образ.

kykyndruk написал(а):

і очі повиколювали
секундні стрілки
а не влучні стріли

Цією цитатою можна передати загальне враження від вірша. Самого образу замало...
Безперечно, це моє особиста суб’єктивна думка, яка може бути помилковою...
Сподіваюсь, без образ.

0

3

не в тому я віці, і не з тим багажем за спиною, щоб ображатись на критику. просто поділяю її на ту, яку пишуть люди, які є для мене авторитетом і до неї прислухаюсь, вчусь, правлю, і на простий тарарам профанів, який просто викликає посмішку

а ви праві, тут нема експрасії. тут вона і не передбачалась. це текст повної апатії.

за думку спасибі - вона цікава. але можу вам порадити ближче познайомитись з сучасною літературою, зокрема верлібровою

0

4

Ооооо...

kykyndruk написал(а):

просто поділяю її на ту, яку пишуть люди, які є для мене авторитетом і до неї прислухаюсь, вчусь, правлю, і на простий тарарам профанів, який просто викликає посмішку

Знайома пісенька... Удачі Вам з верлібрами... :)

0

5

Антоніна Спірідончева написал(а):

Удачі Вам з верлібрами... :)

та вже ніби більше 10 років з ними нормальні відносини )))

0