Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » осиковий післясмак

осиковий післясмак

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

мине трохи часу
і припаду пилом
на полицях твоїх спогадів
знайду місце
між рахунками за світло
і дисками Земфіри

колись таки
затримаю дихання
щоб отримати бірку
на великий палець
лівої ноги

у крематорії знов
розтопили осикою

0

2

Оптимістично!

0

3

mm,poetu4nuj delikates)

0

4

ммммдааа...

0

5

ого, волков, дивлюсь тебе останнім часом рве цитувати, ніби ти щось шукаєш, сумніваєшся і прагнеш віднайти це ще у когось (бажано, щоб то був метр), як авторитетне підтвердження своєї правоти. і щоб ще інші то побачили ))))))))))
з кафкою можу погодитись в ті часи, коли пишу. але останім часом це стало настільки рідко, що вже давно відчуваю себе екс-поетом (поетесою) ))))))))))))))))))))))))
з євтушенком... статистику не підводила, але можу сказати, що луцька літературна студія "лесин кадуб" вміщає в собі біля 20 літстудійців, серед яких 95% таки відбірних поетес )))))))))

Андрей Волков написал(а):

В поэзии без музыкальности теряеется какое-то измирение, я не прав?

тут не зміг знайти метра для цитати? ))))))) (жартую)
якесь однозначно, обов'язково втрачається. але, те, що можна знайти в тих "безмузичних", для мене варто того, щоб принести таку жертву. там є свобода ні перед ким не звітувати, ні під що не підлаштовуватись, пускати образ у вільне гуляння... і багато про це ще можна говорити. (якщо я взагалі правильно зрозуміла, що ти хотів тут серед ночі сказати ))))))))))))))  )

И правда, что Минск - чистый и красивый город?

чистий до тошноти. смітинку важко знайти на вулиці. а якщо і знайдеш, то не факт, що добіжиш нею помилуватись, і якийсь двірник тебе не випередить. гарний? можу сказати, що зелений, тихий, максимально забитий парками і мінімально транспортом і пам'ятками архітектури. але для мене він поки ще нуний, прісний, без родзинки і таємниці. не встигла я ще з ним познайомитись добре ))))))))

Отредактировано kykyndruk (2010-10-10 08:18:27)

-1

6

ммммдааа...поддерживаю, Богдан...

0

7

прикольная трактовка перехода...  :cool: мне кажется. что в крематории газовые печи(температурный режим обязывает)

0

8

Вейлас Хьюн написал(а):

что в крематории газовые печи(температурный режим обязывает)

вам правильно здається, однозначно газові ))))))) основним в мотиві був не крематорій, а осика )))))))))))

0

9

Волков, а чого не бути простішим? писати - бо пишеться, мовчати - бо мовчиться. навіщо так сильно розгрібати все по цеглинці-камінцю? аналізувати настільки, що самому тошно робиться від того?
можливо ми говорим про різне і не розуміємо один-одного (в мене часом думка, коли читаю твої філософствування, що я гублю нитку роздумів і не докінця тебе розумію)

Важен только момент написания, блин это ж очевидно

з цим повністю згідна. переживаєш процес, а результат, звичайно, ще має користь, як, скажімо, екскремент, щоб удобряти грунт, але вже всерівно думки більше зосереджені на новій їжі )))

Почему ты не возьмешь те 5%

я мала на увазі, що решта 5% - хлопці )))

і ще, з того, що я читаю в твоїх коментах-фразах, повстає враження, що ти заплутався, чи ось-ось заплутаєшся, втратиш звязок з реальністю, що не можеш знайти чогось, до чого, видається, майже підійшов, а воно знов утікає, і тебе це нервує і бісить. надіюсь, це просто того, що пишеш ти вночі, а тоді все здається гіперболізованим. хочеться думати, що в тебе все добре, як в творчому, так і в морально-дховному плані )))))))

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » осиковий післясмак