Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Пам’яті Георгія Ґонґадзе

Пам’яті Георгія Ґонґадзе

Сообщений 1 страница 30 из 30

1

Хронікер

Пам’яті Георгія Ґонґадзе

Гія, тебе не знайшли...

Може, нещиро шукали?

Скільки потрібно хули,

Щоб не уникнути кари?

Ну і навіщо тобі

Цей неосідланий коник —

Серед осілих рабів

Мчати пустелями хронік.

Вершником без голови.

Речником без мегафона.

Братством надій без братви.

Полем для битви без трону.

Гія, тебе не знайшли.

У Таращанському лісі

Десь між потоками мли

Дух твій печальний пронісся.

Тільки відлуння — і все.

Пусто на шпальтах планети.

Власного болю есе —

Хроніка віку для Лети.

0

2

может хватит над трупом издеваться?  :flirt:

ну, а с технической точки зрения, как всегда... технично  :smoke:

0

3

Над трупами знущаються анатоми. А поети згадують людей. Виходить. Пушкін знущався, коли писав про Петра?

0

4

Про відомих людей усіх віків і народів пишуть ще довго. І це нормально. У цьому і полягає одне із завдань літератури - нагадувати суспільству про своїх героїв.

0

5

Політика - це мистецтво відстоювання своїх інтересів. Олігархи це роблять в Україні успішно. А ось народ "безмолвствует".

0

6

убили наповал сразу да тезиса:

Гонгадзэ (толковый журналист, получивший известность в виде трупа) - герой
Политика (клоака для изворотливых червей в условиях нашей родины) - искуство

видимо я всё таки, слава богу, не с этой планеты.

0

7

Так, справжня політика - це мистецтво. У нас поки що панує примітивно-популістська псевдополітика, при якій необізнаний глядач (виборець) вірить катам, а не жертвам.

Отредактировано AleksGun (2010-09-29 10:49:22)

0

8

вічна пам'ять

0

9

это ж не та область
где детьми надо оставатся

разве что детьми-индиго можно))

0

10

Волкову. Ти до якого народу відносиш себе, манкурте? Вийди на роздоріжжя і тікай у Ерзянію, тут зовсім інші біополя. Тут ти нічого не досягнеш, хоч як не старайся.

Отредактировано AleksGun (2011-08-14 00:43:39)

0

11

Янгуловій. Діти індиго поки що відпочивають. Не вони нас, а ми їх рятуємо.

0

12

AleksGun
Звідки стільки агресії? Особливо до Волкова. Я з його думкою погоджуюсь. Розпишіть своє бачення всього про що він написав. Може зрозумію вас.
Бо з одних лише комментарів нічого не зрозумієш як слід.
А щодо дітей, то деякі з них вже дорослі люди. Теоретично...
Чула що в Китаї їх ще в минулому столітті, підлітками зібрали в групу радників і цілком можливо що вони тепер при владі. А Китай відносно нашої країни процвітає.
А в нас навіть молодих і перспективних до керма не підпускають. Сидять ці старі..хм..ДЯДЬКИ і не злазять з крісел. З зовсім молодих в уряді лише діти тих же політиків. Якщо потім до влади прийдуть вони, то це вже буде замкнуте коло. Бо навряд вони матимуть інші погляди, ніж їх батьки. А той шлях по якому нас ведуть зараз навряд приведе нас до чогось доброго. Вони ж нічого нового не можуть вигадати і створити! Та що тут говорити...закидаєте мене помідорами, як завжди...=(

Отредактировано Янгулова Тетяна (2011-08-14 10:13:28)

0

13

Російська мова ніколи не стане засобом формування української нації. Навіть більшовицький вождь Ленін це розумів, коли писав: "Украинский язык должен стать средством коммунистического воспитания масс". Ми ж іще несформована нація, тому в нас такий бардак. Поки не сформуємося, так і будемо жити. У Китаї владарюють якраз старці, які впали в дитинство. Там така страшна корупція і мажорство, що нам і не снилося. Читай російське видання журналу "Форбс" за лютий цього року. Там за хабарі розстрілюють, але це не допомагає. 70 відсотків населення - стукачі і донощики - і це не допомагає. Значить, справа в іншому. Кращий приклад - Грузія, де 35-40-річні міністри і ніякого хабарництва.

0

14

Вибачайте за неперевірену інформацію.))
Щодо значення мови цілком погоджуюсь. Але відмовитись від російської мови деяким людям важко.

0

15

Ментальність у тебе неукраїнська, як не рядись. Та й подивись на себе у дзеркало форуму, "безсмертний"! У тебе є позитиву "нуль". Про що тут говорити? Фройд у гробу перевертається.

0

16

Та чого ж ви постійно тикаєте на відсутність позитиву?
Поваги в Андрія більше на сто знаків,якщо вже на це пішло,аніж у вас. Чи це для вас не показник?
І здається в правилах форуму було щось про заборону політичних суперечок в темах..Так, ось :
" На Форуме
запрещается нецензурно выражаться, оскорблять других пользователей,
начинать нудные разглогольствования по поводу правительства и прочее. Творчество и политика - вещи несовместимые. "
Так що давайте жити дружно,а?)

0

17

Я завжди про твори форумістів висловлююся конкретно, а деякі нарциси задовбують своєю зарозумілістю. Треба іноді ставити їх на місце. Для їхньої ж користі.

+1

18

хех))
Обожнюю вас хлопці))ще трохи пововтузьтесь тут, словами своїми)))

0

19

Моє покоління, яке сформувалося в тоталітарному суспільстві, не може мати нарцисизму в принципі. Бо в дитинстві і юності нас весь час учили не висовуватися, не виділятися, бути як усі. Ми були приниженими і стиснутими обставинами життя. Дуже важко було проявитися і розвинутися. Хіба що через партійну кар'єру чи стукацтво. Це у дітей номенклатури міг бути нарцисизм, а не в робітничо-селянських родинах. Треба ж аналізувати явища життя через призму історичного діалектизму, а не доісторичного невігластва.

0

20

І ви виросли нецікавою, забитою людиною,Олександре? Невіриться...
Чи то я така мала і наївна(що звісно так), чи нарцисизму немає. Хіба що розуміння його у нас різне.
Скажіть, те що людина висловлює свою думку і насолоджується цією можливістю, це нарцисизм?

0

21

Тетяні.
Забитим я не ріс, а приниженим - так.
Нарцисизм - це самозакоханість. А поезія для поета - духовний наркотик.

Отредактировано AleksGun (2011-08-20 15:11:34)

0

22

хм..в нарцисизмі не бачу нічого поганого. Може тому що не росла приниженою і навіть навпаки. Мені з дитинства всі казали що я особлива. Кожен з нас особливий, але казали що я особливіша. Тупо звучить, але я в це вірила і вірю.

0

23

Мне кажется у AleksGun идеология "народовця" руководит ходом его мысли, что выпячивает некой однобокостью, что отнюдь не уменьшает когнитивных способностей как таковых.
Андрей Волков как не крути более объективен.
Стих очень даже хороший получился, никакого кощунства по отношению к усопшему я не нахожу.

0

24

А Волков знайшов. Так хто ж об'єктивніший?

0

25

Олександре, щось ви вже призабули

Не знаю,
политика и полэзия
несовместимы, а плясать на
памяти человека, да еще и Пушкина помянать - не знаю,
впрочем "дело чужой совести"
конечно... Лучше свечку, или там
как иначе про себя зажечь.
Неправильное что-то тут

Ви його з Бодічкой переплутали ;)

0

26

Андрей Волков объективнее в природе изложения своей мысли, мысль более независима по отношению к какой либо идеологии.

0

27

Тетяні.
Ти ж сама плутаєшся. Вірш сам по собі, а політика - сама по собі. Треба оцінювати сам твір за літературознавчими категоріями, а не переводити стрілки на політичне сприйняття ліричного героя.

0

28

Олександру  Петровичу:
Ну треба ж про щось, вибачте, попиздіть на форумі. Хіба погано? Про що можна?

0

29

Таню, не лайся. Матюки негативно діють на біополе.

0

30

вибачте, але якось не думалось мені про біополе коли писала це все. Була щира надто))

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Пам’яті Георгія Ґонґадзе