Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Ти така ж, як і всі колишні...

Ти така ж, як і всі колишні...

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Ти така ж, як і всі колишні!
Та я захоплений тобою чомусь більше...
Ти в деталях чимось ніжніша,
Просто - фотогенічніша
І прокидаєшся найтихіше.

А ще - любиш запах моря,
Холодного, як твоя долоня,
Оголюєш плечі (там - воля!),
Труїшся кавою з горя
І кожен мужчина - НЕдоля.

Вік числиш дрібним номіналом,
Мастиш губи блідим коралом,
Ходиш не колом - овалом,
ЦіЛУєш в шию жалом,
Збуджуєшся так в*яло...

*

І я люблю прибирати волосся з твого обличчя...

(24.10.10)

+1

2

Читать немного трудно, но все же что-то подобное по ритму верлибру тут весьма уместно!

Вторая строфа не очень понравилась. Особенно "І кожен мужчина - НЕдоля"...

Но в целом понравилось...

P.S. Стараюсь быть намного более критичным...

0

3

мабуть усе треба читати самому автору.... бо поезія має, перш за все, звучати... це ж слово... Але спасибі!!!

0

4

мне наоборот очень понравилось:)понимаю каждую сточку, женщины такие стихотворения будут читать всегда:)единственное, тебе, наверное скажут, что ритмика сбита, но это бред все, я больше чем уверена, что педантичное ее соблюдение не столь важно:)  :jumping:

0

5

Yara написал(а):

понимаю каждую сточку, женщины такие стихотворения будут читать всегда:)

хм... я пишу для жінок? який жах))) а чому розумієте кожен рядок?)))

Yara написал(а):

больше чем уверена, что педантичное ее соблюдение не столь важно:)

погоджуюсь на всі 100!!!!!!!!!!!!!

0

6

хаха, просто саме чоловіки завжди прискіпуються до ритміки та кількості складів в рядку (не кажу про всіх, але трапляються кадри), а також вважають, що жінка від імені чоловіка писати не вміє. але в цьому найбілший кайф, як твоєї поезії, та к і усіх, що жінки пишуть від імені чоловіка. така поезія зображає нас в ідеалі, такими, якими ми хочемо, щоб чоловіки нас бачили, а отже, я ніколи не перестану її любити!

0

7

по-моєму, вЛУчно сказано
але я не для того пишу... принаймні зараз... а раніше для того

0

8

а для чого зараз?

0

9

ну зараз  я описую дійсні свої почуття... коротше, складно пояснити

0

10

:cool:

0

11

цікаво як багато людей не описує дійсні почуття, а ті, які мати хочуть, але ніколи не мали і не матимуть...якесь не те стало кохання.

0

12

хм... мені здається, що дійсно талановита людина зможе правдиво відобразити і ті почуття, що має, і ті, що хоче мати... на те їй і дається талант

0

13

Подавати на обзір справжні почуття наважуються не багато. Особистісна інтимність зобов\язує. А що до бачення чоловіком жіночої справжності... Чомусь, часто, коли жінка відчуває, що чоловік її розуміє, починає нехтуватись ним і шукати нового дослідника її суті...
А може, це закон потягу протилежностей ;)

0

14

це, скоріше, закон людської ненаситності...жінки так рідко люблять тих, хто дійсно любить і розуміє їх, а вічно шукають якоїсь невизначеності...щастя - це страшно, не усі наважуються...

стосовно таланту, ти абсолютно права)

0

15

Yara написал(а):

щастя - це страшно, не усі наважуються...

ото правда!!!  :)

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » Ти така ж, як і всі колишні...