Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » "Вибачення" (мій перший вірш..)

"Вибачення" (мій перший вірш..)

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Прошу вибачення в тебе,
Ти у мене був один,
Самий ніжний і ласкавий,
Але ти тепер не мій.
Зірку з неба я дістану
І до серця притулю,
Буде гріти вона вічно
Любов твою і мою.
Повернись, прошу, благаю!
Я без тебе й дня не можу.
Весь час думаю про тебе
Й погані сни мене сторожать.
І якщо не зійдуться наші серця,
Все одно, я тебе не забуду.
Буду вічно про нас пам’ятати,
І навіть, якщо когось ще полюблю.

0

2

Мабуть перші млинці? Я ось що скажу Вам, дівчино, припиніть перейматися дурницями і просто живіть, а то як почнете жити для когось, то і він і ви задихнетеся. Це не любов, а егоїзм

0

3

что тут говорить. мне было 13 лет.

0

4

А, тоді інша справа))) Аяк зараз, змінили думку?)))

0

5

Сложный вопрос. Стараюсь не размышлять на эту тему,ведь когда влюбляешся,это незапланированно,и то,что я буду чувствовать,когда полюблю,я навернека не знаю наперед.

0

6

Знаєте, приймати людину такою, як вона є, не намагатися щось змінити, а просто приймати і є Любов, от лишень ми рідко на це здатні, тому і ображаємося, і щастя наше таке миттєве))

0

7

вы говорите "счастье мгновенно". разве счастье только и заключается,когда вы уже  встретили любовь,и она взаимна? счастье- и есть путь. разве не счастье,если вы уже способны любить? разве не счастье,что вы влюблялись? и если отклонится от темы любви,разве не счастье,когда живи и здоровы близкие люди? разве не счастье,когда эти люди есть или были? ведь есть люди,у которых совершенно нет никого.

0

Вы здесь » Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!! » ПОЭЗИЯ » "Вибачення" (мій перший вірш..)