Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

"Дон Жуан має померти" (коротко)

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Дон Жуана взято на приціл – дівчата озброєні і вже прийняли рішення: дізнатись правду за будь-що. Озброєні перехоплювачами СМС , а також чутками своїх подружок та своєю інтуїцією, вони будуть йти за ним по місту, беручи його слід проти вітру і втрачаючи його на автобусних зупинках.
В мить прийняття рішення вони переповнені рішучістю битись до останнього аргументу або накладного нігтя – це у них в крові. Вердикт винесено і жертва обрана.
Дон Жуану не пощастило, йому вже не вийти живцем з цієї гри. Траєкторії маршрутів дівчат, що жадають помсти, затягуються на його шиї дуже міцно… все ближче, все ближче…
Дон Жуан не знав, що ЛЮБОВІ нема… Він знавав любов, але шукав єдину ЛЮБОВ, натомість отримував кохання – палке і швидке – як багаття.
Він знав, що це – кохання, але шукав ЛЮБОВ. Таку віру і затятість можна було б прийняти за хворобу… хворобу душі.
Єдиний вихід – змішатись з сірою масою «індивідуумів», розтанути в натовпі, але це не його стиль. Він наївний, тому і вірить у “Happy end”. Він витратив чимало зусиль і часу, щоб жодна з них не здогадалась про існування іншої, їм не можна завдавати болю…
Дону Жуану сьогодні випустять тельбухи прямісінько на бруківку, накладними нігтями.
Потім, жартуючи і сміючись, дівчата підуть в бар пити пиво… за знайомство.

P.S:
коротко… вважайте це за ескіз, зразок мого переконання…
чи має він майбутнє, тобто продовження?
;)

Отредактировано blok-ivan (2009-10-25 01:08:57)

+1

2

:'(  боже як сумно, але це правда життя, колись я знала одного Дон Жуана, якого розцарапали і сильно побили подруги, яким він морочив голову. І тоді я зрозуміла, що все таємне стає явним...

0

3

Напыщенно)

0

4

2 OLENKA : в принципі будь які стосунки , що закінчуються , мають трагічний відтінок...
але дякую Вам, що розгледіли в цьому цілком реальне підгрунтя... книжки пишуться з життя  :writing:

... я теж зрозумів, на власному досвіді, що все таємне стає відомим. ;)

...

2 Вселенная : я же сказал , что это эскиз, который я записал только чтоб не потерять мысль. ... ну не то чтоб напыщено... мне интересно показать простую с первого взгляда ситуацию образно, более-менее оригинально... интересно прочувствовать обе стороны (девушки и Дон Жуана) и описать их...
Надеюсь, мне повезет написать что-то большее из этого эскиза  :yep:

Отредактировано blok-ivan (2009-10-26 20:01:31)

0

5

blok-ivan, я тоже надеюсь, что из этого наброска получится стоящая вещь. Дерзай)

0

6

2 Волков Андрей : счастливый человек на его месте - подонок, ... на то он и Дон Жуан ))

THANX , постараимсо.

0

7

А чому це Дон Жуан нещасний? Тому що бабів йому мало??? :mad:

0

8

OLENKA написал(а):

А чому це Дон Жуан нещасний? Тому що бабів йому мало???

2 OLENKA : поставте Волкову Андрею або мені "-1" , а можна і обом  :D  ))))))))

... нещасний, бо не може знайти своє щастя ...  :yep:

0

9

blok-ivan написал(а):

нещасний, бо не може знайти своє щастя

Він все одно полігамний, а моногамність не для нього, як би він не любив... Оце і є його біда, її, мабуть, треба лікувати хірургічно

0