Форум молодёжного журнала "СТЕНА". Нам 9 лет!!!

Объявление

Журнал «СТЕНА» 2014: ВЕТЕР ПЕРЕМЕН!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

fanatart на свіржі або остання пляшка була зайва

Сообщений 1 страница 30 из 34

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mKbzKYTkysg[/youtube]

+3

2

а подивитись і справді є що, може на youtube спробуй
Это интересно

Отредактировано kykyndruk (2009-08-04 21:57:39)

0

3

Это, безусловно, ХОХМА :D  :crazyfun:  :crazy:  :cool:

0

4

Волков Андрей написал(а):

А что такое "свиржи"?

це був фест СВІРЖ-2009, який з тріском провалився, але залишив дуже приємні спогади. і смішнючі також, як цей, наприклад )))

0

5

молодцом Юрчик жжетт  :cool:   :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

вижу вы там оторвались на славу

0

6

Aj-da tancor... :D

0

7

Тим написал(а):

вижу вы там оторвались на славу

таки так. не виключено, що юра, навіть, переплюнув бодю )))

0

8

я ж не говорю про кількість випитого, чи концентрацію херні, яка по тому несеться ))))

0

9

доречі, основною новиною останнього дня фесту став стрибок боді у величезне вогнище (правда задумувалось це як стрибок через вогнище, але не все так стається, як задумується). без серйозних наслідків, правда - не всі тоді ще випили стільки як він )))))

0

10

він, князева і ще купка екстрималів порулили на 2 тижнів похід у крим. будуть десь числа 17-го

0

11

мене не було там, коли це сталось. ми сиділи а таборі, коли прийшла ленка князєва і все розповіла. допомогли хлопці з моментальною реакцією і , напевно, його довбане везіння. навіть футболка не обгоріла. тільки долоні, п'яти і трохи ноги ((((

0

12

Жесть, як вона єсть! Мене скомпрометували.  :hobo:
Дуже хотілося помахати хаєром, якого вже нема і, напевно, не буде.

Так! Перший день фестивалю був просто святом душі.

А Богдан таки «атжог».  %-)

0

13

Fanatart написал(а):

Мене скомпрометували.

ну, скомпроментував ти себе сам, просто вчасно фотик виявився під рукою. а, що відео тут з'явиться, я відразу сказала. просто не знала, що його для цього ще і на youtube викласти треба

Fanatart написал(а):

і, напевно, не буде

так, з хаєром проблематично )))))))))))))))

0

14

А чего Свирж провалился?

0

15

Ось на кореспонденті пояснення.
http://korrespondent.net/video/showbiz/922447

0

16

Кошмар! Какой позор. ладно мы все - мы привыкли, а вот перед иностарнцами стыдно :blush:

0

17

Зразу видно - козак!

0

18

але хто хотів отримати задоволення, той отримав його по-повному. для мене, наприклад фест вдався. за меншу суму я б туди і на наступний рік приїхала. от лише, чи погодяться туди приїхати виконавці (((

0

19

Знайшов ще одне відео із фесту.
http://frendid.com/communities/Koktebel … dvizheniyu
Доречі мене приваблює програма Джаз-Коктебелю. Думаю поїхати. Але ще почекаю чуток та прогнозів.
Не хочеться щоб, ще й цей фест провалився. В минулому році Олексій Коган казав, що є певні проблеми із місцевою владою і фінансовою підтримкою.
Як завжди все робиться на власному ентузіазмі. Проте це не той підхід до фестивалів, який потрібен у нашій країні.

0

20

Я в шоке. Это выступала не директор, а какая то малолетка неграмотная... А где взяли этого ведущего????

0

21

Ведучий з’явився з власної ініціативи. Це лідер гурту «Полікарп». Він, власне, й розрядив негативну атмосферу.

0

22

Шкода, що запартачили гарний фестиваль

0

23

А двигался парень в тему, правда потом малехо подустал.
Хотя после такого завала фестиваля это не удивительно. Жаль, зарубили такой поток эмоций. А от ведущей я в шоке.

0

24

Лара ПЕСЕНКА написал(а):

А двигался парень в тему, правда потом малехо подустал.

ну для тих, хто знає юру як тихого спокійного інтраверта, взагалі такий поворот був шокуючим.

Лара ПЕСЕНКА написал(а):

Хотя после такого завала фестиваля это не удивительно

якраз тоді ще був перший день фесту і ніхто ще і не підозрював, що нас чекало завтра )))

Лара ПЕСЕНКА написал(а):

А от ведущей я в шоке

я думаю ти будеш більше в шоці, коли дізнаєшся. що це не ведуча, а організатор ))))

Отредактировано kykyndruk (2009-08-10 07:48:34)

0

25

kykyndruk написал(а):

я думаю тибудеш більше в шоці, коли дізнаєшся. що це не ведуча, а організатор ))))

А мені її навіть шкода, по усьому видно, що вона лише пішка у грі, яку кинули на амбразури, хоча, думаю, їй за це мають добре заплатити

0

26

свіржівські люди повернулись з криму. треба їм витягти на поверхню цю тему. втикайте, смійтесь!!!!!! )))))))))))

0

27

Огого.
Юрик оказывается выдавал не по деццки. А я всё это дело где-то
благополучно прозевал((
Правда я судя по всему перед этим под Катамадзэ нечто подобное
отжигал))))

0

28

не сыпь мне соль на сахар! основным вопросом весь вчерашний и весь
сегодняшний день было: какого лешего я еду прусь обратно в этот
город????

крым-горы-свобода-трэш-море-автостоп..... - и бля снова киев...
((((((((((

0

29

а ожеги таки разгулялись не на шутку, пошли волдырями и на ногах до
сих пор ещё не сошли(( зато лететь над костром было ВЕСЕЛО! я его
почти перепрыгнул))))))

0

30

а тут було так добре і спокійно

0