«Життя-це театр і всі люди в ньому актори!!». Слова великого і геніального Вільяма Шекспіра! Не можу не погодитися і констатувати той факт, що багато, хто взяв цей вислів за кредо життєве!!Не маю права засуджувати, не хочу виправдовувати.
Йдеш по вулиці і дивишся на безліч масок, на яких відбиті проблеми буденності, почуття самотності, погляд нещирості .. Засмучує і відбиває бажання дивитися, шукати, бачити. Мимоволі опускаєш очі та поринаєш у власний світ думок про високе!
Невже так важко скинути фарфоровий зліпок та розім’яти лицьові м’язи. Елементарно посміхнутися!!!Боїтеся здатися трохи дивакуватим, а дарма. Диваків полюбляють!Це ті смільчаки, які хоч якось виділятися з сірої маси, вносять в своє життя та оточуючих позитив, просто є тими, якими їх створила природа. Безпосередніми, особливими.
Ненавиджу, коли кажуть не можна багато сміятися, особливо в п’ятницю, бо потім будеш плакати!!! Через острах плакати ми боїмося сміятися!!!Невже це правильно!
Ми боїмося відкривати серце, ми розучились довіряти, дарувати тепло та радість просто так, задарма!Не знаю, притримуюсь тієї думки скільки ти позитиву даруєш у всесвіт стільки тобі і повертається!!!Позитив б’є позитивом!!!
Але такої думки притримуються небагато людей . Частіше людина пам’ятає про невдачі та поразки, забуваючи про нереальні, казкові перемоги. Ми би ніколи не оцінили того солодкого смаку щастя , якби одного раз не потопали в гірких сльозах безвиході!
Ми забуваємо про ті чудасії, чаклунства, яке дарує нам магія життя - це коли, раптове підвищення цін на проїзд, або, коли дуже поспішаєш, а тобі опа і зелене світло, неочікуваний, але такий жаданий телефонний дзвінок, слова “я тебе люблю”, ‘сумую”, “чекаю”, ‘ти будеш моєю дружиною”, посмішка дитини, та багато іншого, нереально реального та щирого.
Кожен сам будує своє майбуття, творить свою сторінку життєвої п’єси. Але сьогоднішній день може вийти за кордони нашого сценарію, який ми пишемо кожного ранку. Сьогодні помилка отримає шанс на виправлення, а вміння робити висновки збагатить нас та допоможе уникнути її в наступний раз. Сьогодні – це день насолоди життям, взлетів та падінь, поразок та перемог, любові та страждання, смерті та народження.
То може, не будемо забирати хліб у справжніх акторів, та дамо їм можливість втілювати сторінкове життя на сцені. І будемо, як варіант, займатися тим, що повинно виходити в нас найкраще-бути самими собою!!! Любити, кидати, страждати, знаходити, знову втрачати, і знову віднаходити. Не боятися зморшок, які можуть з’явитися від нестерпних хвилювань та радощів, бо саме вони-це єдина ознака того, що ти справді відчував, творив, жив на повну.
Бути самим собою!
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12009-08-04 20:51:44
Страница: 1