Шкода, що сьогодні немає дощу, що не можна розчинитися в ньому, загорнулися і відчути себе не такою самотньою. Шкода, що я не можу взяти телефон і просто подзвонити тобі. Просто сказати привіт, і що я хочу тебе бачити.
Шкода, що ми придумуємо собі безліч виправдань, комплексів і причин чому ми не можемо просто взяти і подзвонити.
Сьогодні мама повертається з відпустки. Певне гарно відпочила, але сьогодні не про це. Сьогодні про тата. Я вперше відчула його слабким і вразливим. Відчула його звичайною людиною, а не казковим титаном, яким він для мене був. За цей тиждень маминої відсутності він постав мені іншою людиною, я зрозуміла, що він самотній.
Дві самотні людини на різних кінцях мікрохвилі мобільного зв’язку, які переймаються справами один одного і відчувають як обом болить.
Але про це ані слова, бо ми сильні люди, бо ми не вміємо плакати. Ми просто помовчимо про наболіле, ми просто промовчимо і поболимо один за одного.
А тут поряд опинився ти. Такий сильний і мужній, такий ніжний і лагідний. Три дні замало щоб забутись, але достатньо щоб захопитись. Чому ти просто не подзвониш? Бо я для тебе лише пригода і в тебе є власне особисте життя. Чому просто не подзвоню я? бо мені немає місця в твоєму особистому житті.
24 вересня 2006 року

з.ы. атлична!